6 Haziran 2012 Çarşamba

Pirana 3D 2012 filmini full izle IMDB 6,0

Pirana 3D filmini full izle IMDB 6,0
Pirana 3D filmini full izle IMDB 6,0
2012 yapımı şuan hala türkiyede gösterime girmemiş olan Pirana 3D filminin konusu: P.orno yıldızlarını (Riley steele, ashlin brooke) bu filmde oynatmayı düşünen kişinin aklında korkudan ziyade Erotizm odaklı bir film oldugu ortadaydı aslında Pirana 3D dizi film izle. Erotizm doruklardaydı. Pirana 3D Full izle, Tamam biraz koyabilirsin ama bazı şeyleri uzatmanın anlamı yok.Filmin kalan yarısı ise gerilime dönüşüyor.Bol kan vazgeçilmez zaten.Yönetmen Alexandre Aja Tepenin gözleri gibi müthiş bir seriden sonra Pirana 3D filmini Türkçe dublajlı izle, beklentilerimin yüksek olmasının en büyük nedenlerindendi.Bir sahne vardı ki Olaganüstü komikti ve İlahi adalet dedirten bir sahneydi. Pirana 3D film izle, P.orno filmler çeken admaın cinsel organını piranhaların kaptıgı sahne o kadar komikti ki film bittikten sonra tekrar tekrar izledim orayı. Pirana 3D filmini full online izle, Alexandre Aja en azından bu su altı film sektörüne farklı bir mizah katmış. Sürekli olarak aynı yemekleri ısıtarak önümüze koyan jaws Pirana 3D filmini izle, yönetmenlerinin izinden gitmemiş. Pirana 3D filmini tekpart izle, Veya bundan önceki yapılan Piranha filmlerini izlememiş belkide. Ben o yüzden Ölüm sahneleri için izlenilmesi taraftarıyım. Pirana 3D filmini benden1filmizle ile izle, Kısacası filmin yarısında 3 boyutlu erotik film izliyoruz.
Pirana 3D direk izle,
Pirana 3D sinemada izle,
Pirana 3D sinema filmini seyret,
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
  Vizyon Tarihi: 22 Haziran 2012 (Türkiye)


ALTERNATİF 1,2,3,4,5,6 ve indirme seçenekleri (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Tek Parça İzleme Seçenekleri
(Fileswap Tavsiyemizdir)

Fileswap tan izlemek için tıklayın

Putlocker den izlemek için tıklayın

Twitvid ten izlemek için tıklayın

Vimple den izlemek için tıklayın

Modovideo dan izlemek için tıklayın

Vidxden izlemek için tıklayın

İndirme Seçenekleri

Uploaded ten indirip izlemek için tıklayın

Turbobit ten indirip izlemek için tıklayın


FİLMİN HAKKINDA >>>

IMDB Puanı: 6,0 Yapım: 2012 – ABD
Tür: Gerilim, Komedi, Korku
Yönetmen: John Gulager
Oyuncular: Pirana 3D filmini 3 boyutlu izle,
Danielle Panabaker, Jean-Luc Bilodeau, Ving Rhames, Christopher Lloyd, Katrina Bowden, David Hasselhoff, David Koechner, Gary Busey, Chris Zylka, Alisa Harris, Matt Bush, Paul James Jordan, Meagan Tandy
Görüntü Y.: Alexandre Lehmann
Senaryo: Patrick Melton
Yapımcı: Joel Soisson

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder