28 Nisan 2012 Cumartesi

21 / Yirmibir filmini full izle IMDB 6,7

21 / Yirmibir filmini full izle IMDB 6,7 21 full online watch
21 / Yirmibir filmini full izle IMDB 6,7
Massachusetts Teknoloji Enstitüsünde okumakta olan Ben Campbell, çok zeki bir gençtir ve matematik tutkunudur. Okul taksitlerini ödemek için yeni bir gelir yaratmak zorundadır. 21 / Yirmibir filmini izle Bu işin yolunu kumarda bulur. 21 / Yirmibir filmini Türkçe dublajlı izleYanına aldığı 6 arkadaşıyla kart sayma işinde uzmanlaşırlar ve üst düzey kumarbazlık yöntemleri geliştirirler. 21 / Yirmibir sinema filmini izle, Sıradaki yapacakları iş kumar cenneti olan Las Vegas’a gitmek olur. 21 / Yirmibir filmini full online izle, İlk işlerinde başarılı olurlar fakat olayların boyutu değişmeye başlayınca, hayatları açısından oldukça riskli günler geçirmeye başlayacaklardır, 21 / Yirmibir filmini tekpart izle.
Zeka unsurlarının ön planda olduğu, oldukça şaşırtıcı ve sürükleyici bir film olan 21 Filmi, 5 gencin yaşadığı gerçek bir hayat mücadelesinden sinemalara taşınıyor. 21 / Yirmibir filmini benden1filmizle ile izle, Oyunculuk ve senaryo açısından çok başarılı olan ve En İyi Drama filmi dalında ödüller alan bu yapımı Türkçe Dublajlı olarak sunuyoruz ve iyi seyirler diyoruz. 21 / Yirmibir filmifullizle.com ile filminifullizle sunar.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

FİLMİN BU SEÇENEĞİ TEK PART ( oto geçişlidir ) Unutmayın Alternatifler Alttadır !!!
 

ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Yukarıdaki Player Açılmazsa Buraya TIKLAYARAK putlocker ile tek part izleyin !!!

TIKLA İZLE SEÇENEK 2


FİLMİN HAKKINDA >>>

21 ABD, Japonya 2008 / Türkçe DUBLAJ-
Yerli Puan: 7.8/10
IMDB Puanı: 6.7/10
Tür: Dram, Suç
Yönetmen:Robert Luketic
Yapımcı: Kevin Spacey, Michael De Luca
Müzik: David Sardy
Süre: 2 saat 3 dk
Oyuncular: Kevin Spacey, Laurence Fishburne,
Jim Sturgess, Kate Bosworth, Aaron Yoo


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder