4 Nisan 2012 Çarşamba

Yalancı Yalancı filmini full izle IMDB 6,7

Yalancı Yalancı filmini full izle IMDB 6,7 filmini full hd izle watch, Liar Liar, Liar Liar full watch online
Yalancı Yalancı filmini full izle IMDB 6,7  
Jim Carrey filmleri genelde başarılı bir yapım oluyor ve beğeniliyor. Jim Carrey bu filmde Fletcher Reede rolünde bir avukattır. Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini izle Kendisi hem avukat hemde profesyonel bir yalancıdır. Eşinden boşanmış biridir. Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini Türkçe dublajlı izle Küçük bir çocuğu vardır ve onu her zaman göreceğini söyler fakat değişik değişik bahaneler uydurarak bir türlü çocuğunu görmez. Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini full online izle Fakat yıllar tam gününe geldiği vakitler yaklaşmıştır. Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini Kasparow ile izle Küçük oğlu 5. yaşına girecektir ve bu güzel günde küçük çocuk babasını beklemektedir.  Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini tekpart izle Ama bu günde beklenti boşa çıkacaktır. Yalancı avukat oğlunun doğumgününe yine gitmez. Oğlu 5. yaş gününde babasının bir gün hiç yalan söylememesi dileğini diler. Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini benden1filmizle ile izle Yalancı avukatın mükemmel yalanları vardır ve konuşma yeteneği en üst seviyededir. Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini takılmadan donmadan hızlı izle,  Oğlunun dileği mucizevi bir şekilde gerçekleşir ve yalancı avukatın biraz önce bahsettiğimiz yetenekleri kaybolur. Yalancı Yalancı -  Liar Liarfilmifullizle.com ile filminifullizle sunar Yalan söyleyememe durumuna gelecektir fakat bu onun için bir kabustan farkı yoktur.
Yalancı Yalancı -  Liar Liar direk izle
Yalancı Yalancı -  Liar Liar sinemada izle
Yalancı Yalancı -  Liar Liar sinema filmini seyret
Yalancı Yalancı -  Liar Liar Türkçe dublajlı izle
Yalancı Yalancı -  Liar Liar filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
 Film ile ilgili bilgiler en alttadır. LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR 
HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

PARTLI SİSTEM (Tavsiye Edilir) Unutmayın bu çalışmazsa Altta Alternatfi VAR !!! 
PART-1
PART-2 PART-3 PART-4 PART-5 -


ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
- PARTLI SEÇENEK 2 (Tavsiye Edilir)

PART-1



PART-2



 PART-3



PART-4


 Part 5 (5. Parçaya Geçmeden Önce Lütfen Sayfayı Yenileyin.)




FİLMİN HAKKINDA >>>



Film Kalitesi : 6.7 (imdb)

Dil:Türkçe Dublaj
Yapım: 1997 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen: Tom Shadyac
Film Hakkında : jim carrey başarılı bir avukattır.Fakat, jim oğluna sürekli yalan söylemektedir , oğlu doğum gününde babasının yalnızca bir gün yalan söyleyememesini diler ve komedi başlar. Jim Carrey’in güzel filmlerinden birisi daha….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder