28 Mart 2012 Çarşamba

23 Numara filmini full izle IMDB 6,2

23 Numara filmini full izle IMDB 6,2, filmini full hd izle, 23 numara 2012, The Number 23 film full movie watch 2012,
23 Numara filmini full izle IMDB 6,2
23 sayısını koyu bir saplantı hâline getiren Walter Sparrow (Jim Carrey), bir zamanlar ideal olan hayatını gerek kendisinin gerekse sevdiklerinin ölümüne yol açabilecek bir psikolojik işkence cehennemine dönüştürür. 23 Numara / The Number 23 filmini izle,  Walter bir türlü elinden bırakamadığı 23 Numara adlı gizemli romanın etkisiyle, karısı Agatha (Virginia Madsen) ve ergenlik çağındaki oğlu Robin’le (Logan Lerman) geleceğine devam edebilmek için geçmişindeki sırların kapısını açmaya mecbur kalır. 23 Numara / The Number 23 filmini Türkçe dublajlı izle Kitap, Walter’a Agatha tarafından doğumgünü hediyesi olarak verilmiştir ve konu aldığı tüyler ürpertici ve gizemli cinayet, karanlık ve tuhaf biçimde adeta Walter’ın hayatını yansıtırmışçasına anlatılmaktadır. 23 Numara / The Number 23 sinema filmini izle Kitaptaki ana karakter olan dalgın dedektif Fingerling’in (onu da Carrey canlandırıyor) hayatı, Walter’ın kendi geçmişini çağrıştıran anlarla doludur. 23 Numara / The Number 23 filmini hemen izle Kitabın dünyası canlanmaya başladıkça, Walter onun en korkunç ve kışkırtıcı bölümünün girdabına kapılmaya başlar: 23 Numara / The Number 23 filmini tekpart izle, 23 Numara / The Number 23 filmini benden1filmizle ile izle Fingerling’in 23 sayısının gizli gücüne duyduğu saplantısına. 23 Numara / The Number 23 filminin karakterlerine bakBu saplantı kitaptan yayılıp, Walter’ı kontrol etmeye başlar. Hayatında her yerde bu sayıyı görmektedir ve Fingerling’le aynı korkunç suçu, yani bir cinayet işlemeye mahkum olduğuna inanmaya başlar. Kabus gibi hayaller Walter’ın aklını esir alır. 23 Numara / The Number 23 filmini takılmadan donmadan hızlı izle Bu hayallerde karısı ve aile dostları Isaac French’in (Danny Huston) başına korkunç şeyler gelmektedir. 23 Numara / The Number 23 filmifullizle.com ile filminifullizle sunar. Bu durumda Walter’ın kitaptaki gizemleri çözmek için umutsuzca çırpınmaktan başka şansı kalmaz. Eğer 23 sayısının ardındaki gücü çözebilirse, geleceğini de değiştirebilecektir.

23 Numara / The Number 23 direk izle
23 Numara / The Number 23 sinemada izle
23 Numara / The Number 23 sinema filmini seyret
23 Numara / The Number 23 Türkçe dublajlı izle
23 Numara / The Number 23 filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D


TEK PARTLI SEÇENEK ( Unutmayın herzaman için alternatifler alttadır !!! )
ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
PARTLI SİSTEM ( Tavsiye Edilir )PART-1 PART-2 PART-3 PART-4 PART-5 PART-6 PART-7 PART-8
ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
PARTLI SİSTEM 2 (Tavsiye Edilir)PART-1 PART-2 PART-3 PART-4 PART-5
ALTERNATİF 3,4,5 VE indirme seçenekleri (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Fileswap tan izlemek için tıklayın (tavsiye edilir)

Putlocker den izlemek için tıklayın

Vidxden Divx olarak izlemek için tıklayın

İndirme Seçenekleri

Turbobit ten indirip izlemek için tıklayın

Uploaded ten indirip izlemek için tıklayın

Partlardan silinen varsa alternatif izleme seçeneklerini kullanınız


FİLMİN HAKKINDA >>>

IMDB Puanı: 6.2
Yapım: 2006_2007 – ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Suç, Psikolojik
Süre: 95 dakika
Yönetmen: Joel Schumacher
Oyuncular:
Jim Carrey, Logan Lerman, Rhona Mitra, Lynn Collins, Virginia Madsen, Mark Pellegrino, Danny Huston, Paul Butcher, Patricia Belcher, Michelle Arthur, Shannon Gayle, Tom Lenk, Maile Flanagan, Lesli Margherita, Ed Lauter, Jennifer Lee Grafton, Julie Remala, Rudolph Willrich, Ka’ramuu Kush, Troy Kotsur
Müzisyen : Harry Gregson-Williams
Görüntü Y.: Matthew Libatique
Yapımcı: Fernley Phillips

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder