1 Mart 2012 Perşembe

Wanted filmini full izle IMDB 6,7


Aranıyor / Wanted filmini full izle IMDB 6,7 
McAvoy babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye karar veren heyecanlı bir genç olan Wes’i, Jolie ve Freeman ise oğlana mesleğin inceliklerini öğretecek olan Fox ve Sloan adlı deneyimli katilleri canlandırıyor. Wanted filmini izle Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, Fox’u tanıdığı günden itibaren bakış açısını değiştirerek benliğinin içinde sinsi sinsi dolaşan kızgın ve öfkeli kurdu serbest bırakır. Wanted filmini Türkçe dublajlı izle Eğitimli bir suikastçı olmaksa elbette kolay değildir.Wanted sinema filmini izle, Wanted  yapımı filmi izle, Wanted filmini hemen izle,
Mark Millar’ın grafik romanından uyarlanan filmin, romandan oldukça farklı olduğu söyleniyor. Wanted filmini takılmadan donmadan hızlı izle Wanted’ın bir özelliği de, büyük ilgi toplayan Red One digital kameranın kullanıldığı ilk film olmasıdır.
Wanted filmifullizle.com ile filminifullizle sunar.
Wanted direk izle
Wanted sinemada izle
Wanted sinema filmini seyret
Wanted Türkçe dublajlı izle
Wanted filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.


UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D




ALTERNATİF 1,2,3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



FİLMİN HAKKINDA >>>

IMDB Puanı :6,8
Tür : Aksiyon
Yönetmen : Timur Bekmambetov
Senaryo : Michael Brandt , Derek Haas
Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular: Angelina Jolie (Fox), James McAvoy (Wesley) , Morgan Freeman (Sloan)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder