29 Şubat 2012 Çarşamba

Esaretin Bedeli filmini full izle IMDB 9,3

Esaretin Bedeli filmini full izle IMDB 9,3  
Stephen King’in müthiş zekasının ürünü olan aynı isimli kitaptan esinlenilerek beyaz perdeye aktarılmış film; Stephen King’in Yeşil yol ve Yapay zeka gibi filmlerini de göz önüne aldığımızda da bunlardan bağımsız düşündüğümüzde de sinema tarihinin en başarılı filmi olduğunu  tüm insanlığın ortak fikri olarak söyleyebiliriz. Andy Dufresne Karısını öldürmediği halde suçlanarak hapishaneye atılmış hem karısının ölmüş olması hem de çok sevdiği eşinin ölümünden sorumlu tutuluyor olması sebebiyle ruhsal olarak bir çöküş içerisindedir.  Toplumun gözünde ne kadar aşağılandığı ise bir başka çöküş sebebiydi. Esaretin Bedeli filmini izle Shawshank hapishanesinde yattığı süreler içerisinde inanılmaz derecede kötü bir muameleye tabi tutulmuşdur. Esaretin Bedeli filmini Türkçe dublajlı izle ,Yaşadığı bu zorlu günlerde ise tek dostu ve onun açısından tek iyi şey hapishaneye sonradan düşen bir gençdir. Esaretin Bedeli sinema filmini izle, Ellis Boyd kişilik olarak Andy’den oldukça farklı birisidir. Esaretin Bedeli  yapımı filmi izle, Fakat bu onların birbirlerinin en iyi ve tek güvendikleri kişi olmalarına engel değildir. Esaretin Bedeli filmini hemen izle Ellis okuma yazma bilmemektedir ve bu geçmeyen sıkıcı zamanlar içerisinde bir vakit geçirme aracı olarak Andy okuma yazma öğretmeye başlar. Esaretin Bedeli filmini tekpart izle, Ellis’in anlattığı bir hikaye Andy’i hapishaneden kaçış için oldukça etkiler ve onurlu bir mücadele göstererek hapisden kaçmaya çalışır. Esaretin Bedeli filmini benden1filmizle ile izle, Gelmiş geçmiş bu en iyi filmi her insanoğlunun bir kez seyretmiş olması gerekmektedir. Esaretin Bedeli filmini alt yazılı izle, Filmin kapağında yazan şu sözler  herşeyi açıklıyor ve insanın elindeki tek şeyi gösteriyor “hope can set you free”(umut seni özgürlüğüne kavuşturabilir.)
 
Esaretin Bedeli filmini 3 boyutlu izle
Esaretin Bedeli filmini takılmadan donmadan hızlı izle
Esaretin Bedeli filmifullizle.com ile filminifullizle sunar.
Esaretin Bedeli direk izle
Esaretin Bedeli sinemada izle
Esaretin Bedeli sinema filmini seyret
Esaretin Bedeli Türkçe dublajlı izle
Esaretin Bedeli filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.


UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR


HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)





The Shawshank Redemption FİLMİ HAKKINDA >>>

Gösterim Tarihi:1994
IMDB puanı: 9.2/10
Yapım: 1994 ~ ABD
Oyuncular: Morgan Freeman, Tim Robbins, Rita Hayworth, Bob Gunton, William Sadler
Tür: Dram, Suç
Yönetmen: Frank Darabont

özet konusu

 Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder