16 Şubat 2012 Perşembe

Yaşam Şifresi filmini full izle IMDB 7,5

Yaşam Şifresi filmini full izle IMDB 7,5
Yaşam Şifresi: Source Code full İzle


Konu tanıtımı:   Yaşam Şifresi filmini izle, Yaşam Şifresi filmini Türkçe dublajlı izle, Yaşam Şifresi sinama filmini izle, fimdix, Yaşam Şifresi  yapımı filmi izle, Yaşam Şifresi filmini hemen izle, Yaşam Şifresi filmini tekpart izle, Yaşam Şifresi filmini benden1filmizle ile izle, Yaşam Şifresi filmini alt yazılı izle, Yaşam Şifresi filminin karakterlerine bak, Yaşam Şifresi filmini 3d izle, Yaşam Şifresi filmini 3 boyutlu izle, Yaşam Şifresi filmini takılmadan donmadan hızlı izle,  Yaşam Şifresi dvd izle, Yaşam Şifresi sinemada izle, Yaşam Şifresi  yapımı filmi full izle, Yaşam Şifresi  yapımı  filmini full izle, Yaşam Şifresi sinama filmini seyret, Yaşam Şifresi Türkçe dublajlı izle, Yaşam Şifresi filmini IMDB puanına göre seyret, Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR
               

 FRAGMANI


FİLM PARTLIDIR...
Part 1



Part 2



Part 3



Part 4



Part 5



FİLMİN ÖZETİ >>>

Kaptan Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) hız treninde uyanır ve buraya nasıl geldiğine dair hiçbir fikri yoktur. Karşısında Christina (Michelle Monaghan) adlı kendinin tanımadığı ama belli ki kadının kendini tanıdığı birisi oturmaktadır. Tuvalette kendine sığınacak yer ararken aynada kendi yerine başkasının yansımasını görmesiyle şok olur ve cüzdanında da bir sınıf öğretmeni olan Sean Fentress’ın kimliği vardır. Aniden trenin içinde büyük bir patlama meydana gelir…
Hemen ardından Colter yüksek teknolojili bir tecrit birimine gönderilir ve uniformalılardan Goodwin (Vera Farmiga) onun gördüğü herşeyden haberdar gibidir. Colter Chicago’da bir treni havaya uçuran ve daha binlercesini de öldürmeyi planlayan bombacıyı saatler öncesinden tarif edebilmek için yüksek-önemlikli bir göreve atanır. Çok gizli bir program olan “yaşam şifresi” sayesinde Colter paralel bir gerçeklikte Sean olarak davranabilmektedir.
Trene her dönüşünde Colter’ın bombacının kimliğini tanımlayabilmesi için sekiz dakikası vardır. Her seferinde yeni deliller toplasa da avı onu atlatmayı başarır. Daha fazla bilgi aldıkça, bu ölümcül faciayı önleyebileceğine daha çok inanır – elbette zaman onun önüne geçmezse..

Senaryo:Ben Ripley,
Senaryo (Kitap):-
Yapımcı:Mark Gordon,  Fabrice Gianfermi,  Jordan Wynn,  Stuart Fenegan,  Tracy Underwood,  Philippe Rousselet,  Jeb Brody,  Hawk Koch,  Sarah Platt

OYUNCULARI >>>
Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright, Cas Anvar, Paula Jean Hixson, Scott Bakula, Brienna Voice, Pierre Leblanc, Lincoln Ward, Tetchena Bellange, Brent Skagford, Kevin Royce, Ericka Johnson, Tom Tammi, Robert G. Beck, Clarice Byrne, Fleeing Businessman, Raynald Lapierre


FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>

Afganistan'da bir görevde olmaktan son farkında Ordusu helikopter pilotu Colter Stevens (Jake Gyllenhaal), Chicago'ya giden bir banliyö treni (gerçek hayatta Metra benzer Chicago Banliyö Hatlarının) üzerinde uyanır. Onun seyahat ortağı Christina Warren (Michelle Monaghan) ve banyo aynası da dahil olmak üzere - - Sean Fentress, bir okul öğretmeni olarak görünür Çevresindeki dünyaya bulur. O bu vahiy ile kulpları da gelince, trene binip gemiye herkes öldürmek ve diğer yönde seyahat bir tanker tren raydan, patlar.
Stevens Bilinmedik bir kokpit içinde bilinç kavuşur. Bir ekran sayesinde, Hava Kuvvetleri Yüzbaşı Colleen Goodwin (Vera Farmiga) Stevens 'kimliğini doğrular. O Stevens "Kaynak Kod", Dr Rutledge (Jeffrey Wright), onun kullanıcı son sekiz dakika deneyimi sağlar kuşatılmış Kalesi (kart oyunu adıyla bir askeri birim) için, bilim adamı tarafından oluşturulan deneysel bir cihaz olduğunu açıklar alternatif zaman çizgisi içinde uyumlu başka bir kişinin yaşam. O, "Her şey yolunda olacak" söyler, ama gerçekten neden emin görünmüyor. Stevens trende bomba yerini keşfetmek ve patlatılan bomba tanımlamak için Kaynak Kodu kullanmak soruluyor. Goodwin tren patlaması bu sabah meydana gelen ve şehir Chicago'da patlatıldı olacak daha büyük bir kirli bomba için bir öncül olarak bombacısı tarafından bir uyarı olduğunu açıklıyor. Stevens 'eylemleri geçmişi değiştirmek ve alternatif zaman çizelgesinde bombardıman tanımlanması, trende hayatlarını kurtarmak olamaz olsa ölüm bu milyonlarca daha fazla engelleyecektir.
Stevens kez daha Kaynak Kodu çeşitli girer ve bombacı olduğundan şüphelenilen yolcular, hem de giderek daha güçlü bir romantik duygular ve Christina için empati geliştirme ekarte devam ediyor. Bu atlar içinde, o bu olaylar iki ay bildirildi onu öldürdü Afganistan'da görev sırasında bir olaydan sonra meydana geldiğini öğrenir. Bir keresinde bu keşfeder, o sözle daha fazla bilgi için Goodwin accosts. Onun akıl, bilgisayar sistemleri, deneyimi ile başa çıkmak için kendi zihninin bir zihinsel projeksiyon olma kokpit bağladım iken vücudunun kalıntıları Kaynak Kodu tesiste yaşam desteği olduğunu açıklamak zorunda kalır. Bu keşfetmek için sinirlenip, Stevens onlar tamamlandıktan sonra hayatını desteği sona erdirme, Dr Rutledge kabul hangi talep, bir anlaşma görevi tamamlamak için yapar.
Geri Kaynak Kodu, Stevens sonunda o şehrin merkezi haline kirli bomba iletmek için kullanılan, bir genç adam, intihar bombacısı olarak Derek Frost (Michael Arden), ve kiralanan beyaz van tanımlar. Dönüşünde, onun bilgi başarıyla diye Chicago'da bomba tetikleyebilir önce Frost yakalamak için ordu tarafından kullanılmaktadır. Stevens bir kahraman olarak övdü, ancak özel, Rutledge anlaşma vazgeçmek yerine Stevens 'hafıza silme için Goodwin söyler, o da böyle bir olay var bir sonraki kullanılabilir edilir. Goodwin konuşurken, Stevens sözünü ihlal edildiğini anlar ve ikna Goodwin o Rutledge emirlerine karşı verdiği yaşam desteği devre dışı bırakacak bir kez daha sonra ona Kaynak Kodu dönmek izin.
Bir kere geri trende, Stevens bir korkuluk kadar bomba, sindiren Frost ve kelepçeler onu devreden çıkartır. Stevens Frost belirlemek ve kirli bomba yerini onları bilgilendirmek yetkilileri çağırır. Stevens olayı açıklayan Goodwin bir e-posta göndermek için Frost telefon alır. Daha sonra onların geçmişten gelen duygusal mesafe onarılması, bir asker arkadaşlarının kisvesi altında onun yabancılaşmış babası çağırır. O, tüm tren araba boyunca kahkaha sürdürmekte, trende bir stand-up rutin bir hayata küsmüş komik (Russell Peters) meydan okuyor, sonra da kenara Christina alır. O sadece yaşamak için sol saniye olduğunu bilseydi ne yapacağını sormak, Stevens onun son birkaç saniye tükendi olarak onu öpmeye başlar. Söz verdiğimiz gibi, tam bu anda, Goodwin onun yaşam destek devre dışı bırakır - sahne ağır yaralı ve baygın olarak onun gerçek, fiziksel beden ortaya koymaktadır. Zaman donuyor, ama Stevens kendisi de sekiz dakika ötesinde, hala Christina ile trende, öpücük terbiye görünce şaşırır. Anlayış bir flaş, Stevens o un-bombaladı trenin alternatif zaman çizgisi kalır gerçekleştirmektedir. Tren Chicago güvenle geldi, ve o ve Christina hendek çalışmaları birlikte yürürler ve onların geleceğini tartışmak için.
Daha sonra o sabah, Goodwin Nellis Hava Üssü'nde çalışmak için geldiğinde ve sadece Chicago'da başarısız bir bombalama girişimi haber molaları gibi Stevens tarafından gönderilen e-posta alır. E-Kaynak Kodu etkili kullanıcının farklı süreler içinde geçmişi değiştirmek için izin verdiğini açıklıyor. Stevens 'e onu bu zaman çizelgesinde kendi alternatif kendini (koma ve yaşam desteği) bir gelecek Kaynak Kodu misyonu kullanıldığında, Goodwin ona yardımcı olmalı ve "herşey yolunda olacak" ona söyle o Goodwin söylüyorum ile biter.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder