22 Şubat 2012 Çarşamba

Hayalet Yazar filmini full izle IMDB 7,4

Hayalet Yazar filmini full izle IMDB 7,4 
İngiltere’de geçmiş dönemlerde bakanlık yapmış olan bir politikacı ve onun anılarını yayınlamaya kararlı olan bir yazar. Hayalet Yazar filmini izle Bu politikacının anılarını öğrendikçe, Hayalet Yazar filmini Türkçe dublajlı izle aynı zamanda çok gizli bilgilere de ulaşan ve hayatını riske atmak uğruna peşinden giden bir yazarın hikayesi anlatılıyor. Hayalet Yazar filmini tekpart izle , 
Hayalet Yazar filmini benden1filmizle ile izle
 Hayalet Yazar filmini alt yazılı izle
 Hayalet Yazar filminin karakterlerine bak
Hayalet Yazar filmini 3d izle
Hayalet Yazar filmini 3 boyutlu izle
Hayalet Yazar filmini takılmadan donmadan hızlı izle
Hayalet Yazar direk izle
Hayalet Yazar sinemada izle
Hayalet Yazar sinema filmini seyret
Hayalet Yazar Türkçe dublajlı izle
Hayalet Yazar filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.
 

 
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR




The Ghost Writer FİLMİN HAKKINDA

IMDB Puanı: 7.8
Yapım: 2010 / Almanya, Fransa, İngiltere
Tür: Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Roman Polanski
Senaryo: Roman Polanski, Robert Harris
Senaryo (Kitap): Robert Harris
Yapımcı: Robert Benmussa, Alain Sarde
Görüntü Yönetmeni: Pawel Edelman
Müzik: Alexandre Desplat
Süre: 2 saat 8 dk
Oyuncular:Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Eli Wallach, James Belushi, Kim Cattrall
 FİLMİN GENİŞ ÖZETİ

Başarılı bir İngilizce Ghostwriter (Ewan McGregor) eski İngiliz Başbakanı Adam Lang (Pierce Brosnan), menajeri Rick Ricardelli (Jon Bernthal), onu garanti anılarında tamamlamak için kabul eder bir ömür boyu bir fırsat. Artı para mükemmel: yayınevi anılarında Adam Lang 10.000.000 $ gelişmiş ve hayalet yazar 250,000 $ yapmak için ayarlanır. Proje üzerinde selefi Mike McAra, Lang uzun vadeli yardımcısı, belirgin bir kazada öldü çünkü Ama projenin başlangıç, en azından gelen mahkum görünüyor. Hayalet yazar (eski PM eşi Ruth ile kalıyor Edgartown Eski Haven (Vineyard Haven bir atıftır) kurgusal Amerikan kasabasındaki bir okyanus malikanesinde, kış ortasında, proje üzerinde çalışmak için dışarı uçar Olivia Williams) ve hizmetçileri ve güvenlik personeli bir kadro ile birlikte kendi kişisel asistanı (ve metresi) Amelia Bly (Kim Cattrall),. O yazının dışında meydana gelen yasak nedeniyle arazi üzerinde çalışmak zorunda, hayalet yazar o uyuyor adada küçük bir otel olarak kontrol edilir.

Vardığında, eski İngiliz Dışişleri Bakanı Richard Rycart (Robert Pugh) bir gün sonra şüpheli teröristlerin yasadışı nöbet yetki ve CIA, olası bir savaş suçu tarafından işkence teslimi Lang suçluyor. O ABD'de kalır veya mahkemenin yargı yetkisini tanımıyor başka bir ülkeye gider sürece Lang, Uluslararası Ceza Mahkemesi tarafından kovuşturma tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Tartışma ada emlak güvenlik çemberi için gazetecilere ve protestocular getiriyor. Hayalet yazar otelin içine kontrol ettikten medya insanların bir sürüsü uyanır. Ona erişimini engelleyebilirsiniz basın önlemek için, hayalet yazar Lang malikanesinde yaşamaya getirilir ve hatta henüz temizlendi değil kendi kişisel eşyalarıyla McAra eski odaya konur. Her zamanki gibi olduğunu kamuoyuna mesaj gönderme amaçlı bir PR hareketle, Lang Lang ve insanların hızla Washington'a asistanı almak üst düzey ABD'li yetkililer ile bazı yüksek profilli toplantılar planlayın. Hayalet yazar oda temizler gibi, onun selefi düşündüren ipuçları içeren bir zarf Lang ile ilgili karanlık bir sır stumbled olabilir bulur. Materyal arasında ghost writer çağırır ve Richard Rycart Kullanıcı var keşfeder el yazısı bir telefon numarasıdır. Ghost writer bir kelime etmeden telefonu kapatır ve Rycart geri aradığında yanıt vermez. Adanın etrafında bisiklet turu sırasında, yağmur ve rüzgar almak gibi, yazar sığınır ve geçerli gelen McAra vücuduna almış olabilir olası bir yolu olduğunu söyler çevrede yaşayan yaşlı bir adamın (Eli Wallach) ile tanışır o keşfedildi plaja kayboldu nerede feribot. Yaşlı adam aynı zamanda bir komşu kadın cesedin gece sahilde el fenerleri gördüğünü ortaya koyuyor, ama daha sonra onu merdivenlerden düştü ve komaya girdi. Atının sürdüren yazar Ruth ve onu aramak için dışarı çıkmış onu güvenlik görevlisi tarafından yakalanan. Geri sürüş günü, o debriyaj yazarın elini ağlıyor gibi. O ihmal ve Lang tarafından terk edilmiş hissediyor neden onun duygusal patlamasına yorumlarken, protesto değil. Geri malikanesinde, o ve Ruth akşam haberlerinde, Washington'da başkan yardımcısı ile Lang ziyareti olmanın önde gelen hikaye izleyin. Akşam yemeğinde ve daha sonra içki alırken, onlar oldukça açık konuşuyor. Lang gibi biri (yakışıklı etek-kovalayan) aniden o kadar o noktaya başını bir siyasal düşüncenin hiç zaman yirmili yaşlarının başında siyasete atılma kararını neden yazar merak ediyor. Ruth çok daha politik Lang fazla olmasının itiraf ediyor ve yakın zamana kadar hep onu tavsiye aldığını söylüyor. Yazar o köylü vücudun ilgili ne duyduğumu söyler. O haberlerden çok sarsılmış görünüyor ve aniden "başını temizlemek" için yağmurlu gece dışarı atılıyor. , Geriye perişan ve sırılsıklam getting üzerine, o, harikalar "Kocam içine kendini ne hale gelmiştir." Inconsolably ağlayarak ederken, ölen ve daha önce Lang ve McAra gece korkunç bir satır olduğunu yazar sırrını O ve o gece birlikte uyuyor kadar yazar sonunda.

Ertesi sabah, onun konu ile çok samimi oluyor hissederek yazar otele geri hareket etmeye karar verir. O McAra tarafından kullanılan otomobilin içine alır, ancak bunun yerine otel gitme diye (biz infer) talimatları McAra takip etmeye karar verir Profesör Paul Emmett (Tom Wilkinson, Belmont emlak ada onu götürür GPS, programlanmış olan ), kim McAra geride kalmıştı Lang ile Cambridge Üniversitesi fotoğrafları görünür. Bitişik odada eşi Nancy telefonda birine yazar açıklayan iken Emmett ihtiyatla, evin içine onu sağlar. Görüşme sırasında, Emmett Lang ile bir üstünkörü tanıdığım başka bir şey reddediyor. Yaptığı çalışmada duvarında ikisi başka bir fotoğraf ne? Emmett Lang nezaketini Arcadia adlı Emmett örgütü tarafından düzenlenen bir etkinlikte kendini göstermeye olarak bunu reddeder. Yazar daha sonra Emmett evine Lang'in mirastan GPS yön McAra arabasının ölmeden gece programlanmış olması gerçeği ile karşı karşıya Emmett, ancak konuşma alıngan kapatır gibi Emmett hiçbir bilgisinin olmadığını ve kaçamak görünüyor. Yazar Emmett şey saklandığını söyleyebilirim. Yazar Emmett malikanesinde bırakır gibi, o bir araba takip, ama eludes edilir. Yazar panoları feribot, ama onu gemiye götürmek takip eden araba gördüğünde, o kalkıyor gibi tekne kaçar. Anakaradaki gece geçirmek için karar vermek, o feribot iskele tarafından küçük bir motel haline denetler.

Yazar daha sonra arar bu sefer hat üzerinde kalmak ve kendini tanıttıktan tekrar Rycart. Rycart oğullarının nerede olduğuna dair sorgulamalarla ve koymak kalmak söyler. Rycart beklerken, o Pulitzer ödüllü yazar ve jeopolitik konularda uzman olmanın yanı sıra, profesör Anglo odaklanmıştır Arcadia aracılığıyla askeri müteahhit Hatherton Grup think tank ile bağlantılı olduğunu bulma, Paul Emmett bir Google arama yapar -Amerikan ilişkileri. O da Yale Üniversitesi'nden mezun oldu ve sadece CIA yurtdışında kullanılmak üzere propaganda malzemesi oluşturulması için işe alınan akademi bireylerin sayısı bir yaşındayken 1971 gibi erken bir CIA Emmett bağlantı kabloları bulur. Yazarın bilgisayar arama endişeli ve yine feribotla boş araç bulundu sonra o polis tarafından temas oldu diyor olan Ruth bir telefon tarafından kesildi.

Bir kez Rycart vardığında McAra uçuşlar işkenceye Lang bağlayan belgelerin kendisine verilen biri olduğunu yazar söyler. Onlar da McAra konuştuk son durumda bir şey oldu ki ona güvenen, o telefonda konuşmak istemediğini yeni bir şey bulma konusunda söyledim, Lang'in ve Rycart hükümeti yanlış gittiğini size anlatırken için anahtar oldu kitabın başında. Erkek Ancak, yazının erken sayfalarında bir şey bulamıyor. Ardından Lang çağırır ve yazar Lang ile gitmek Rycart tarafından anlatılıyor. Yazar Lang Rycart o ne olursa olsun önlemek mümkün olacağı konusunda uyarıyor. Düzlem üzerinde, yazar Emmett tarafından işe bir CIA ajanı olmanın Lang suçluyor, ama Lang onun önerisi alaya alıyor.

Uçak iniş üzerine, Lang Lang Başbakan iken bir oğlu kaybetmiş bir İngiliz savaş karşıtı protestocu tarafından öldürüldü. Suikastçı Lang korumaları tarafından vurularak sırayla olduğunu. Yazar başbakan tanık olarak ABD yetkilileri tarafından sorgulandığı, kendisinin bilgi kalmak ve sağlamak zorundadır böylece pasaportunu alır. Lang ölümünden rağmen, yazarın ölümünden sonra yayınlanmak üzere kitap tamamlanması istenir.

Geri Londra'da, kitap tanıtımı parti sırasında, Amelia sadece birkaç kişi tarafından erişilen yazması için sipariş aslında ulusal güvenliği tehdit kanıtlar içerdiği "başlangıçlar" olarak, Amerikalıların geldiğini kaza söyler. Ayrıca o Fulbright araştırmacısı olduğu Emmett Ruth'un öğretmen olduğunu söyler. Şimdi ipuçlarını her bölümün başında orijinal el yazması gizli olduğunu anlar. O mesajı ortaya her bölüm, başında sözcüklerin altını çizer: "Lang karısı Ruth Harvard Üniversitesi'nden Profesör Paul Emmett bir CIA ajanı olarak işe alındı." Ruth CIA tarafından yönlendirildiği gibi Lang, ABD yararlanmak için her türlü siyasi karar değil şekillendirdi. Yazar keşfi anlatan Ruth bir not geçer ve o notu izlerken, o harap edilir. O onu bir tost yapmak ve eldeki orijinal el yazması ile parti bırakarak eğer, onun kadeh kaldırarak yazar görür. Onu takip başlar ama Emmett tarafından durdurulur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder