22 Şubat 2012 Çarşamba

Zamana Karşı filmini full izle IMDB 6,9

Zamana Karşı filmini full izle IMDB 6,9   
İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Zamana Karşı filmini izle Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, Zamana Karşı filmini Türkçe dublajlı izle ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Zamana Karşı filmini hemen izle Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla,  Zamana Karşı filmini tekpart izle yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor
Zamana Karşı filmini takılmadan donmadan hızlı izle
Zamana Karşı direk izle
Zamana Karşı sinemada izle
Zamana Karşı sinema filmini seyret
Zamana Karşı Türkçe dublajlı izle
Zamana Karşı filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)




FİLMİN HAKKINDA >>>

Yapım: 2011 – ABD
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Süre: 115 dakika
Yönetmen: Andrew Niccol
Oyuncular:
Justin Timberlake, Amanda Seyfried, Alex Pettyfer, Cillian Murphy, Olivia Wilde, Johnny Galecki, Matthew Bomer, Rachel Roberts, Toby Hemingway, Melissa Ordway, Christoph Sanders, Ethan Peck, Vincent Kartheiser, Collins Pennie, Natalina Maggio
Senaryo: Andrew Niccol
Yapımcı: Andrew Niccol, Kristel Laiblin, Debra James

FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>
2161 olarak, genetik değişiklik insanlığın 25 yaşlanma durdurmak için izin verdi ama insanlar 25 yaşını doldurduktan sonra daha fazla zaman kazanmak veya bir yıl içinde ölmek için gereklidir. Bireyler arasında transfer edilebilir 'Living zamanı', para yerini aldı ve durumu insanların alt kolunda bir implant üzerinde görüntülenir. O saat sıfıra geldiğinde, bir anında ölür. Toplum 'Saat Dilimi' olarak adlandırılan özel kasabalarda sosyal sınıf bir yaşam bölünür. Yoksul gençlerin çoğunlukta Dayton, ve gettolarda yaşamaya, ve aynı zamanda günlük ihtiyaçlar için ödemek için kullanmak zorunda hayat daha bir kaç saat, kazanmak için her gün çalışmak gerekir. Zengin orta yaşlı ve yaşlı hâkim Yeni Greenwich olarak adlandırılan lüks şehir gibi şehir, yaşıyor. Onlar hızlı elektrikli otomobiller ve sürücü ve yüzyıllar boyunca yaşayabiliyor.
28 yaşındaki fabrika işçisi Salas (Justin Timberlake) gettolarda annesi Rachel (Olivia Wilde) ile birlikte yaşayan Will. Bir gün, o insanların içki satın etrafında yaptığı süre havasını burada bir barda bir zaman soygun saldırı acı zengin 105 yaşındaki Henry Hamilton (Matt Bomer) kaydeder misin. Hamilton Fortis (Alex Pettyfer) tarafından saldırıya, orta yaşlı bir çetenin yaşlı İngiliz mafya patronu Minutemen denir. Herkes tam bir hayat yaşamak için aslında yeterince zaman olduğu gibi, "ölümsüz olmak için birkaç, birçok ölmeli için", Hamilton Will diyor güvenliği, Hamilton açar, ancak ölümsüz olmak için zengin için stoklanmış edilir. Bir altüst onların zaman doğal böylece başkalarının aklını vücudunuzun olmayabilir olsa bile, yıpranmış "söyleyerek, Hamilton artık hatta hayatı arzular açıklanır bunun üzerine, yaşayabilir bitmeden hiç kimse ölmek gerektiğini savunuyor olacak. Biz istiyoruz, biz ölmek, ihtiyacım var. "
Daha sonra o gece, Hamilton, onun gidip bir köprü üzerinde bir çıkıntının üzerine oturmak için kullandığı kendisi için sadece beş dakika tutarak Will uyku için 116 yıl aktarır. Onun zamanında sona eriyor olarak, Hamilton aşağıdaki nehre düşer. Will onu kurtarmak için çok geç geldi, o yakındaki bir güvenlik kamerası tarafından çekilmiş olduğunu fark, alan kaçar. Resident polis gücü, hakemi, ölümü üzerine çeşitli teoriler var. Genç bir hakemi, kronometre Jaeger (Collins Pennie), doğru Hamilton, aka kendini öldürdü, ama orta yaşlı bir emektar kronometre, Raymond Leon (Cillian Murphy), o bir Dayton sakini tarafından öldürüldü emindir: "zaman aşımına uğradı" olduğunu varsayar.
Will sadece o fiyatı aniden artan sonra her zamanki otobüs yolculuğu ödemek için yeterli zaman olmadığını keşfetmek için, bir otogarda annesi bekler. Onu bulmak için sokağa iniyor. Onlar yürüyerek birbirleriyle karşılaştıkları ve o çalışır ve onun kollarına atlar gibi, oğlunun ona yardım etmeden önce ona zaman sona erer ve onun kollarında ölür. Hamilton zaman sistemin haksızlığı hakkında söylediklerini hatırlayınca, Will kendi saatinde bir yüzyılı aşkın ile intikam, ve Yeni Greenwich yaprakları, aramaya karar verir. O eski bir milyoner, zaman kurumlarına kredi işadamı Philippe Weis (Vincent Kartheiser) ve kızı Sylvia (Amanda Seyfried) buluştuğu geldikten sonra, bir kumarhane girer. Sylvia Will ilgilenen olur sadece bir saniye sürecinde 1100 yıl kazanan, kendi saatinde yedek poker babasının yener mi gergin bir kumar masa hesaplaşmaya sonra. O babasının konağı bir parti için Will davet ediyor.
Konak olarak, Will Zamanının tüm el koydu Leon tarafından yakalanan, iki saat yedek. Sonra Sylvia rehin alarak kaçar mı. Onunla getto geri dönersek, o bir kim, bilinçsiz Hamilton zamanın sahibi oldu ama kaybetti mi olduğunu bulmak için hayal kırıklığı, sadece, son yarım saat almamakla, Sylvia'nın en çaldı, Fortis pusuya sürücüler muvakkitler yaklaşımı onu sahneye çıkmalarını sağlar. Bilinç geri döner ve onun eski mahalle dönebilirsiniz böylece Sylvia geriye kalan zaman bazı katacaktır. Önce biraz zaman almak Borel ziyaret sadece kendi saatinde 9 yıl ölüm kendisi sarhoş Borel en bedbaht karısı Greta (Yaya Dacosta), dışarı bulmak için, daha önce ona verdi mi. 2 gün yetersiz fiyat Sylvia piyon onu mücevher. Kendilerini bir sığınak bulma, getto halkına dağıtılmak üzere, Sylvia için 1000 yıl 'fidye Weis çağırır mısın. Peşinde Dayton Leon izleri en Will yaptığı telefon görüşmesinden konumu ve kafaları.
Will Sylvia serbest bırakmak için hazırlanıyor Ertesi gün, o Weis fidye olmadığını keşfeder, ama Sylvia olursa olsun gitmesine karar verir misin. Leon görünür ve hemen hemen Will öldürür, ama Sylvia tarafından omzundan vurulur. Sonra o "zaman aşımına" önce Dayton dışarı yürüyebildiğini böylece silahsızlandırılmış Leon zaman dört saat aktarır olacaktır. Will ve Leon arabasına Sylvia kaçış. Daha sonra, hâlâ durumun uzaklaşmanız için bir şans olduğunu söyler mi, ama o zamanlar New Greenwich hayatımın hiçbir amacı olduğunu söyleyerek, onun yanında kalmaya karar verir. Onlar zaman eşdeğerleri saklamak Zaman Kapsülleri çalarak ve başlarının üstünde 10 yıllık bir ödül almak, yoksullara dağıtılması, Zaman Banka soygun bir dizi başlar. Fortis sonunda İrade ve Sylvia ikinci kez aşağı izler ve zorlukları Zaman Fight için Will. Fortis zaman savaşta ölmesi esnasında onun Rahmetli babam öğrendiğim tekniği kullanılarak mücadele hakim olacak, geriye kalan Minutemen vuruyor, onun zaman Will aktarılır.
Ve Sylvia zengin sadece statükoyu korumak için gettolarda yaşayan maliyetini artırmak gücüne sahip olarak, daha önceki çabaları, beyhude olduğunu fark edeceksiniz. Onlar, bir Time Capsule içinde Weis 'özel merkezinden bir milyon yıl çalmak yolda tüm direniş dışarı kaçan ve Dayton ulaşan başarılı. Geldikten sonra, Leon Will içine onun araba çöker, ama sonra insanlar arasında zaman dağıtan bir genç kız için Time Capsule teslim edebilir misin. Leon sonunda silah zoruyla onları tutarak, şehrin dışında İrade ve Sylvia ile yakalar. Şaka Leon onların infaz til yaşayabilir böylece o daha önce kendisine ödünç zaman bazı dönmek ister, ama Leon onlara sonra gitmeden önce kendi zamanı doldurmak için ihmal ettiğini fark eder ve ölür olacaktır. İrade ve Sylvia yaşamak saniye ile bırakılır. Will Leon arabasına çalışır ve onun ayrılan zaman alır. O ölmek üzere önce annesinin ölümünden yansıtma sahnede, Sylvia saniye zaman aktarır mısın.
Will ve Sylvia zengin girişimi şimdi gelen bölgeleri değiştirmek için yeterli zamana sahip insanların ani bir dalgalanma ile başa çıkmak için ise, artık kendi başlarına 100 yıllık bir lütuf ile, sistemi çökertmek için kendi çabalarının bir parçası olarak banka soygunu devam getto. Bir haber yayını kez eylem artık, uygulanır çalıştı Will hangi fabrikalar, gösterir.
Son sahne İrade ve Sylvia sistemi kesintiye tutmak için büyük bir Zaman Banka soymak için gidiyoruz ortaya koymaktadır.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder