15 Şubat 2012 Çarşamba

Karanlıklar Ülkesi Uyanış 4 filmini full izle IMDB 7,1

Karanlıklar Ülkesi Uyanış 4 filmini full izle
Underworld: Awakening


Konu tanıtımı:   Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini Türkçe dublajlı izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış sinama filmini izle, fimdix, Karanlıklar Ülkesi Uyanış  yapımı filmi izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini hemen izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini tekpart izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini benden1filmizle ile izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini alt yazılı izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filminin karakterlerine bak, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini 3d izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini 3 boyutlu izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini takılmadan donmadan hızlı izle,  Karanlıklar Ülkesi Uyanış dvd izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış sinemada izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış  yapımı filmi full izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış  yapımı  filmini full izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış sinama filmini seyret, Karanlıklar Ülkesi Uyanış Türkçe dublajlı izle, Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini IMDB puanına göre seyret, Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

tek part YENİ EKLENDİ İYİ SEYİRLER ( OTO PARTTIR )   
 

ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
 ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



FİLMİN ÖZETİ >>>
Underworld, vampirlerle kurtadamlar arasındaki eskiden kalma yıkıcı ve kanlı bir savaşa karşı kurgulanmış bir film. Başrolde Beckinsalei 10 adam gücünde zarif bir savaşçı vampir Selene olarak izleyeceğiz. Her ne kadar asli görevi kurtadamları öldürmek olsa da, savaşı sonlandırmak isteyen Michaela (Speedman) aşık olunca hayatlar bir anda değişir.

OYUNCULAR>>>
Kate Beckinsale, Stephen Rea, Jacob Blair, Sandrine Holt, Ron Wear, Marvin Duerkholz, Kurt Max Runte, Theo James, Charles Dance, India Eisley, Michael Ealy, Sanny Van Heteren, Richard Cetrone, Kris Holden-Ried, Robert Lawrenson

Senaryo: Len Wiseman, John Hlavin
Yapımcı: Len Wiseman, David Kern


FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>

Altı ay olaylardan sonra Underworld: Evolution, vampir Selene sırasında insanlar tarafından yakalanır "Temizle" sonra Vampirler ve Lycan'ların insanlığı yok etmek için büyük bir haçlı savaşı onların varlığını öğrenir. İnsanlar onları "Non-İnsanlar" ve "bulaşmış."
On iki yıl sonra, insan hükümetler her şeyi öldürme, vampirler ve Lycan'ların soykırımlar, hayatta kalan sakinleri temizleyiciler ve gerilla savaşçıları azaldı,% 95 vampir ırkının yok edildi ve Lycan'ların soyu tükenmiş olduğuna inanılmaktadır. Selene, "Konu 1" olarak adlandırılan "Konu 2", kriyojenik süspansiyon kurtulmuş ve Antijen adlı medikal şirket kaçar. Şirketi görünürde vampirler ve Lycan'ların oluşturur virüs için bir panzehir yapmak için çalışıyor. Selene, o onları sevgilisi, vampir lycan hibrid Michael Corvin bağlantılı olduğuna inanan, aşağıdaki onu kaçış, sonra garip vizyonlar almaya başlar. Vizyonlar o David, bir adam vampir içine çalışan bir binaya onu neden olur. David konuşurken, Selene, başka bir vizyona sahiptir. Vizyon ardından, o keşfeder değil Michael, ama bir genç kız, daha sonra bir melez ve Selene ve Michael'ın kızı olduğu ortaya Havva olarak bilinen, aynı zamanda, "Konu 2" olarak yalnızca denir. Eve (Konu 2) Lycan'ların tarafından yaralanan ve bir şekilde iyileşme değildir belirterek David, kendi klanı için onları alır. David'in babası, Thomas Michael, on iki yıl önce öldü ve vampir ırkının imha nedeni olarak Selene suçluyor haber Selene ve Havva, çarpıcı Selene karşılamak değildir. Havva o ilk, o önce sarhoş hiç kan olduğunu ima içmeyi reddeder Bazı vampir kanı, verilen üzerine, son derece çabuk iyileşmesine yardımcı olur.
Antijen direktörü Dr. Jacob Lane, oğlu Quint yanında bir lycan olduğu anlaşılmaktadır. Şirket, uzun yıllardır üzerinde çalışmaya devam ediyor "panzehir" türler üzerinde gümüş ölümcül etkilerine karşı bağışıklık Lycan'ların yapmak ve onların fiziksel yeteneklerini geliştirmek için aslında. Eve hibrid genetik kod bunu başarmak için gereklidir, bu yüzden Lane onu yeniden ele geçirmek için vampir klanı diğer Lycan'ların Quint gönderir. Babası emirleri herkesin tahliye ve saklanmaya Bu arada, insan her an bir saldırı bekliyordum, David, geri savaşmak için vampirler dirençleri bir araya getirmeye çalışır. Vampirlerin çoğu kalmak ve ağır kol kendilerini. Beklenmedik bir şekilde, Lycan'ların çok sayıda yerine geldi, ve çok sayıda vampirler, cadılar meclisi için büyük bir darbe katledildiler. Selene vücut Havva'nın genetik materyali kullanarak enjeksiyonu ile değiştirilir sonra Quint olduğu ortaya dev bir "süper lycan", karşılaşır. Selene, kavga sırasında bir moloz yığını altında bilinçsiz çaldı, Havva, kalkış için döviz Thomas tarafından Lycan'ların devretti, ve David ölümcül savaş sırasında yaralandı. Selene Eve kaydetmek için karar verir, ancak ilk Evolution Alexander Corvinus tarafından kendisine verilen David, onun ölümsüz kanını kullanarak canlandırır.
Güneş ışığı altında hayatta kalmayı başardı, Selene enlists yardım Dedektif Sebastian film Antijen önceki araştırmak için çalışan bir insan. Sebastian, o iş yerinde ısırıldı ve vampir oldu bir hemşire ile evli itiraf, tasarruf Eve yardım etmeyi kabul eder. Yetkililer Vampirler ve Lycan'ların için kapı aramaları için kapıyı yapıyor, yerine Temizle başka bir kurbanı olma edildiğinde, eşi, gün ışığı kendini vermek yerine insanların elinde acı karar verdi. Selene Dr. Lane, antidot daha oluşturmak için bir işlemi gerçekleştirmek için Eve binanın dışına çıkmaya zorlayarak, gümüş gaz patlayıcılar kullanarak Antijen merkezi bir parçası yok. Selene, bina Lycan'ların (Antijen, Lycan'ların tarafından neredeyse tamamen kadrolanmistir) kaçar. Bu süreçte, o Michael kriyojenik bir laboratuar donduruldu bulur. O bir atış ile onu eritmeyi onun cep delikler. Van Kaçmak, Dr Lane Sebastian ve daha sonra van çökmesine neden Selene tarafından yakalanan. Quint geldiğinde, onun süper lycan forma dönüştürür ve Selene savaşır.
Havva onu sedye üzerinde uyanır, kamyonet kendini kurtarır ve aynı zamanda, Quint kullanılan süper lycan formülü ile kendini enjekte etti. Dr. Lane, savaşır. Sebastian ve onun mücadele canlandırıldı David yardım Eve o onun boğazını ripping Dr Lane öldürene kadar. Bu arada, Quint köşelerinde küçük bir çimento bekçi Selene ama sadece aktive, Quint vücut içine bir gümüş bazlı el bombası kıpırdamak Selene için, ona ulaşmak için onun insan formuna dönmek zorunda kalır. O, içinde el bombası yakalama anında iyileştirir. Panik, Quint yarısı onun lycan form değişiklikleri geri, ama çok geç, o da patlar.
Selene Michael bulmak için gider ama o zaten kaçtı bulur. Havva, onun vizyonu paylaşan, o çatı olduğunu öğrenir. Selene, Havva, ve David Michael gitti Sadece bulmak için, çatı çalıştırmak. Selene sonuçlandırılması, o Michael bulmak ve insan ve Lycan'ların dünyanın geri alacağını anlatıyor, bu yüzden insan hükümetlerin savaş ilan etmeye karar verdi vampirler kendilerini yeniden oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder