17 Şubat 2012 Cuma

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini full izle IMDB 7,7

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini full izle IMDB 7,7


The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 film watch movie

Konu tanıtımı:   Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini Türkçe dublajlı izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 sinama filmini izle, fimdix, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1  yapımı filmi izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini hemen izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini tekpart izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini benden1filmizle ile izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini alt yazılı izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filminin karakterlerine bak, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini 3d izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini 3 boyutlu izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini takılmadan donmadan hızlı izle,  Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 dvd izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 sinemada izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1  yapımı filmi full izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1  yapımı  filmini full izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 sinama filmini seyret, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 Türkçe dublajlı izle, Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini IMDB puanına göre seyret, Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

 FİLMİN FRAGMANI



TEK PARTLIDIR VE ALT YAZILIDIR--- TR DUBLAJLISI AŞAĞIDADIR



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



FİLMİN ÖZETİ >>>

Bella ve Edward zorlu bir aşk yolunda nihayet mutlu sona gelirler.. Düğünleri sade ve güzel geçer Jacop haliyle kahrolur ama düğünde bellayı ziyaret edip ona ufak bir dans bahşeder.Düğün sonrası çiftimiz balayına bir adaya giderler,bellanın dönüşmeden Edward la birlikte olması sakıncalıdır ama bunu deli gibi istediği için Edward onun üzülmesini istemez.Uzun geçen balayı ardından bella tehaf şeyler yaşamaya başlar ve hamile kalır.Jacop ve diğer kurt adamlar bunun kurallara aykırı olduğunu belirtir bebeğide Bellayıda öldürmek için karar alırlar lakin Bellanın yaşama şansı yok denicek kadar azdır.Wampirler bu savaşa hazır değildir ve olmasınıda istemezler ve Jacop Cullen ailesinin karşısına süpriz bir şekilde çıkacaktır.
FİLMİN HAKKINDA>>>
Yapım: 2011 – ABD
Tür: Dram, Fantastik, Macera
Süre: 135 dakika
Yönetmen: Bill Condon Oyuncular:
Brad Pitt, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Emma Watson, Ashley Greene, Scarlett Johansson, Daniel Radcliffe, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Anna Kendrick, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Maggie Grace, Billy Burke, Jamie Campbell Bower, Alex Meraz, Cameron Bright, Michael Welch, Lee Pace, Charlie Bewley, Christian Serratos, Rami Malek, Gil Birmingham, Justin Chon, Bronson Pelletier, Daniel Cudmore, Booboo Stewart, Kiowa Gordon, Sarah Clarke, Chaske Spencer
Senaryo: Stephenie Meyer, Sinan Çetin, Melissa Rosenberg
Senaryo (Kitap): Stephenie Meyer, J.K. Rowling
Yapımcı: Stephenie Meyer, Karen Rosenfelt

FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>

Bella Swan, Edward Cullen ona düğün resepsiyon sırasında, arkadaşı Jacob Black tarafından ziyaret edilmiştir. Bella ve Edward onların balayı sırasında erdirmek onların evlilik planladığınız itiraf zaman, Jacob kızgın olur ve onun paketi geri tutulur. Daha sonra ormana kaçar, ve Edward resepsiyon üzgün Bella geri götürür.
Çift, kendi, Cullenlar özel Brezilya adada balayı geçiriyor. Tereddütlü olsa da, Edward ilk kez Bella seks vardır. Edward Bella'nın kol, sırt ve omuz seks sırasında morarmış olduğunu anlar sonra, o onu çok hayal kırıklığı, yine onunla asla samimi olmak için yemin eder; telkinleri, daha sonra onu verir. İki hafta balayı, Bella olağanüstü hızlandırılmış bir hızda büyüyen fetus hamile olduğunu keşfeder. Carlisle ile danıştıktan sonra, Forks geri acele. Bella kürtaj sahip olarak dikkate almayı reddeden ve enlists Rosalie yardım dilekleri korumak için.
Bir iblis olduğu düşünülmektedir Bella ve çocuğunu öldürmek için, Sam Uley planlarına karşı, Jacob öfkeyle paketi bırakır ve Bella'yı korumak için Cullenlar 'geldiğinde; Seth ve Leah Clearwater ona katılmak, yeni bir kurt sürüsü oluştururlar. Gebelik ilerledikçe, Bella'nın sağlığı ağır bozulur. Son çare olarak, o fetus karşılar ve ona biraz gücünü kazanmasını sağlar içme kan, başlar. Kısa süre sonra, Bella acı bir emek girer ve kızı Renesmee doğurur. Onun hayatını kurtarmak için Edward, Bella'nın bir vampir içine onu dönüştürmek için onun zehiri ile kalp enjekte eder, ama hiçbir şey olmuyor ve Bella ölü olduğu düşünülmektedir. Büyük ölçüde perişan, Jacob bebeği öldürmek için çalışır, ama onun koruyucusu olma, o çocuk basılmış olduğunu fark durur.
Kurtadam Bella'nın "ölüm" öğrendiklerinde, bebeği öldürmek için bir girişim Cullenlar 'ev saldırırlar. Onlar öğrenme Jacob kendi kurt kanunu altında, Renesmee zarar anlamına gelir, Renesmee, basılmış sonra durdurmak zorunda kalıyor. Bella'nın yaralarını sarmak; zehir kalbi ulaşana kadar onun tüm hayatı hatırlar. Şok birbirlerine tüm bakmak Cullenlar. Bella'nın kalp nihayet sona erer ve o kırmızı gözler, yeni doğmuş bir vampir ile uyanır. Film kredileri keser.
Bir post-kredi sahnede, Volturi Bella'nın dönüşüm hakkında duymak; bu ilan, Cullen ile aralarındaki anlaşmazlığı sona ermemesi Aro notları, "Bu sadece başlangıç ​​Onlar benim istediğim bir şey var.".

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder