16 Şubat 2012 Perşembe

Başlangıç filmini full izle IMDB 8,8

Başlangıç filmini full izle IMDB 8,8

Inception filmini full hd izle



Konu tanıtımı:   Başlangıç filmini izle, Başlangıç filmini Türkçe dublajlı izle, Başlangıç sinama filmini izle, fimdix, Başlangıç  yapımı filmi izle, Başlangıç filmini hemen izle, Başlangıç filmini tekpart izle, Başlangıç filmini benden1filmizle ile izle, Başlangıç filmini alt yazılı izle, Başlangıç filminin karakterlerine bak, Başlangıç filmini 3d izle, Başlangıç filmini 3 boyutlu izle, Başlangıç filmini takılmadan donmadan hızlı izle,  Başlangıç dvd izle, Başlangıç sinemada izle, Başlangıç  yapımı filmi full izle, Başlangıç  yapımı  filmini full izle, Başlangıç sinama filmini seyret, Başlangıç Türkçe dublajlı izle, Başlangıç filmini IMDB puanına göre seyret, Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR
               
PART1 BLU-RAY YÜKSEK KALİTE 1080 P HD İZLE




PART2 BLU-RAY



ALTERNATİF 1 ( YUKARIDAKİ ÇALIŞMAZSA )


Part-1

Part-2

Part-3


Part-4

Part-5



Part-6


Part-7


Part-8


ALTERNATİF 2 ( YUKARIDAKİ ÇALIŞMAZSA )



FİLMİN ÖZETİ >>>

Dom Cobb (Leonardo Di Caprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır.
Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği her şeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş verilir; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır.
Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.
 Yapım:2010-Amerika,İngiltere
Tür:Aksiyon,Gizem,Bilim-Kurgu,Gerilim
Yönetmen:Christopher Nolan
Senaryo:Christopher Nolan
Yapımcı:Zakaria Alaoui,John Bernard,Chris Brigham
Görüntü Yönetmeni:Wally Pfister
FİLMİN OYUNCULARI >>>
Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Joseph Gordon-levitt, Cillian Murphy, Ken Watanabe, Tom Hardy, Talulah Riley, Dileep Rao, Pete Postlethwaite, Cengiz Toraman, Lukas Haas, Claire Geare, Michael Gaston, Tom Berenger, Yuji Okumoto, Taylor Geare, Marc Raducci, Rosanna Pansino, Peter Basham, Jill Maddrell, Natalie Nastulczykova, Lisa Reynolds, Adam Cole, Seong-hwan Jo, Jack Gilroy, Jason Tendell, Daniel Girondeaud, Jo Seong-hwan, Zachary Christopher Fay, Ken Bhan, Scott Pretty, Colin Smith, Youlanda Davis, Jean-christophe Leger, Angela Nathenson, Kraig Thornber, Shelley Lang, Andrew Hoagland, Natasha Beaumont, Felix Scott, Tohoru Masamune, Carl Gilliard, Alonzo F. Jones, Jack Murray, Andrew Pleavin, Nicole Pulliam, Alex Lombard, Asim Ahmad, Benjamin Riley, Shannon Welles, Norman Saleet, John Ceallach, Michael August, Mobin Khan, John Lawson,
FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>
Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) ve iş ortağı Arthur (Joseph Gordon-Levitt) değerli bilgiler elde etmek için stratejiler "rüya içinde rüya" iki-seviyeli kullanarak hedeflerine bilinçaltlarında girerek yasadışı kurumsal casusluk gerçekleştirin. Dreamers ani bir şok (bir "tekme"), veya rüyada ölerek ya uyandırılan. Presi Her bir totem, tavırlarını başka bir kişinin rüyada olup olmadığını belirlemek için, sahibi dışında herkes için öngörülemeyen bir kişiselleştirilmiş küçük bir nesne taşır. Cobb Kullanıcı totem sürekli rüya halinde döner dönen bir top olduğunu. Cobb onun rüyaları içinde tezahür eder ve onun çabalarını sabote etmeye çalışır karısı ölen anılarını, Mal (Marion Cotillard), mücadele.
Cobb "Başlangıç" eylemi gerçekleştirmek için kendisine ve ekibine soran, zengin Bay Saito (Ken Watanabe), Cobb en son çıkarma hedefi ile yaklaştı; bunları bilmeden kişinin bilinçaltı düşünce içinde bir fikir dikim. Saito oğlu, babası öldüğünde imparatorluğu devralır Robert Fischer (Cillian Murphy), bu fikri ekerek rakibi, hasta Maurice Fischer (Pete Postlethwaite), çok büyük bir enerji holding kırmak istiyor. Cobb başarılı olması gerekir, Saito Cobb Amerika Birleşik Devletleri yeniden girin ve çocukları ile birleştirmek için izin, eşinin ölümünden cinayet suçlamaların Cobb temizlemek için nüfuzunu kullanmayı vaat ediyor. Başlangıcından imkansız olduğunu Arthur ısrarına rağmen, Cobb işi kabul eder ve ekibi toplanır: Eames (Tom Hardy), bir kimlik sahteci; Yusuf (Dileep Rao), gerekli olan üç katmanlı paylaşılan rüya stabilize etmek için gerekli güçlü sedatif uydurur bir kimyager başlayabilmesi için; ve Ariadne (Ellen Page), rüya manzara labirent tasarımı ile görevli genç bir mimarlık öğrencisi. Saito gözlemci olarak takıma katıldığından ve iş tamamlandığında sağlamak için ısrar ediyor. Başlangıcından planlarken, Ariadne o bir kaçak olarak ülkeyi terk zaman Cobb çocuklarından Mal intihar ve onun ayrılması ile mücadele suçluluk öğrenir.
Maurice Fischer ölür ve oğlu Sydney Los Angeles'a babasının cesedini eşlik ettiğinde iş harekete geçer. Uçuş sırasında, Cobb Robert Fischer sedates ve ekibi paylaşılan rüya onu getiriyor. Diğer ekip üyeleri Fischer'in bilinçaltına daha da aşağı gitmek rüya içinde uykuya ederken her aşamada, "yaratma" yapan ekibin üyesi rüya, "tekme" oluşturmak için geride kalır. Hayalperestler sonra "tekme" gerçeğe uyanmak için seviyeleri geri (van köprü, otel odaları arasında bir düşüş ve çöken bir binanın kapalı dalan) bir senkronize dizi kaçacağım. İlk aşamada, yağmurlu bir şehir Yusuf'un rüyası, ekibi başarıyla Fischer kaçırıp, ancak avlamak ve presi öldürmek için eğitim almış, ve Saito ağır yaralı olan Fischer 'militarize bilinçaltı' projeksiyonları, saldırısına vardır. Yusuf'un sedatif potent nedeniyle, ancak, rüyada ölmek Limbo, gerçekte kendi kavrama kaybedebilir ve süresiz kıstırılmış derin bir bilinçaltı düzeyde onları göndereceğiz.
Eames geçici babasının iradesinin kendi görüşünü yeniden gözden önermek Fischer vaftiz babası Peter Browning (Tom Berenger) görünümünü alır. Kalan ekip üyeleri kurumsal bir otel yer alan, Arthur rüyası girerken Yusuf, sokaklarda bir minibüs sürüş birinci düzeyde kalır. Cobb ve Eames Browning karşı Fischer açmak ve Arthur noktası olarak çalışır ekibine katılmak için onu ikna. Onlar Üçüncü rüya düzeyi, Eames 'rüya, Ariadne tarafından tasarlanmış bir karlı dağ kalesi için inerler. Fischer bu Browning bilinçaltı temsil ettiği söylenir, ama ekibi gerçekten Fischer bilinçaltı erişiyor. Ilk seviye Yusuf kaçamaklı sürüş Arthur bir asansör şaftı kullanarak bir tekme ve üçüncü bir çığ doğaçlama zorlayarak, ikinciye olarak çarpıtılmış yerçekimi etkisi gösterir.
Saito onun yaralarını yenik düşer ve Mal Cobb projeksiyon onu öldürerek, Fischer vurarak planı sabote. [12] Cobb ve Ariadne Fischer ve Saito bulmak için Limbo girin. Orada, Cobb ona ve Limbo kendi çocukları ile kalmak için ikna etmeye çalışır Mal, onun projeksiyon yüzleşir. Cobb reddediyor ve kendisinin Mal intihar sorumlu hissettiğini itiraf ediyor. Paylaşılan bir rüya deneyimi sırasında Limbo onu kaçmasına yardımcı günden kullanarak, onu dünyanın gerçek olmadığını ona fikir ilham. Bir kere o gerçeğe dönmüştü, o hala rüya görmekte olduğunu ikna oldu ve Cobb onu denemek ve onların rüya hali kabul etmek ve onunla intihar etmeye ikna için tehdit olduğunu iddia eden bir mektup yazma, uyanmak için ölmek gerekli. Daha sonra Mal bıçak darbeleri bir bıçak ile Cobb ama Ariadne ona vuruyor. İtirafçının sayesinde, Cobb katarsis doldurduğu ve Saito aramak için Limbo kalmayı seçer. Eames o güvenli bir odaya girer ve keşfeder ve babasının iş imparatorluğu bölmek fikri kabul ettiği onu üçüncü düzey dağ kalesi, yedeklemek getirmek için Fischer defibrillates.
Geride bırakmak Cobb, ekip üyeleri rüya seviyeleri geri tekmeler binerek kaçmak. Cobb sonunda iki birbirlerini düzenleme hatırlamaya yardımcı, rüya zamanda yıllardır (gerçek zamanlı olarak kısa bir süre) için Limbo bekleyen ve ekibi uçuş uyanır edilmiş yaşlı bir Saito bulur. Cobb ABD gümrük geçer ve evde çocukları ile tekrar bir araya getiriyor. O gerçekliği test etmek için yaptığı dönen top totem kullanır, ama sonuç görmeden önce onun çocukları tarafından dikkati dağılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder