20 Şubat 2012 Pazartesi

Hugo filmini full izle IMDB 8,2

Hugo filmini full izle IMDB 8,2
Brain Selznick'in sihir temalı çocuk romanından uyarlanan olan film, Hugo filmini izle Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan Hugo filmini Türkçe dublajlı izle ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, Hugo filmini tekpart izle bir gün saati tamir etmeye teşebbüs etmesiyle Hugo filmini alt yazılı izle yaşadığı gizemli macerayı konu ediyor.Hugo filmini 3 boyutlu izle,Hugo filmini takılmadan donmadan hızlı izle,Hugo direk izle ,Hugo sinemada izle , Hugo sinema filmini seyret, Hugo Türkçe dublajlı izle
Hugo filmini IMDB puanına göre seyret


Google seviyoruz.

 
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ



[ TekLink Alternatif - Moviezer ] Filmi Full Tek Link İzle

[ TekLink Alternatif - vKontakte ] Filmi Full Tek Link İzle



FİLMİN HAKKINDA>>>

IMDB Puanı: 8.2
Yapım: 2011 – ABD
Tür: 3 Boyutlu, Aile, Fantastik, Gizem
Süre: 83 dakika
Yönetmen: Martin Scorsese
Oyuncular:
Jude Law, Ben Kingsley, Christopher Lee, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen, Asa Butterfield, Michael Pitt, Mathieu Amalric, Richard Griffiths, Ray Winstone, Helen McCrory, Frances de la Tour, Angus Barnett, Michael Stuhlbarg, Gulliver Mcgrath, Shaun Aylward, Mark Shrimpton, Lucy Scarfe
Senaryo: John Logan, Brian Selznick
Senaryo (Kitap): Brian Selznick
Yapımcı: Johnny Depp, Martin Scorsese

FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>

1931 yılında Hugo Cabret, 12 yaşında bir çocuk, dul babası, Paris'te bir tür ve sadık usta saatçi birlikte yaşıyor. Hugo'nun babası filmleri görmek için onu alır ve tüm iyi Georges Méliès ve filmleri seviyor. Hugo'nun babası bir müze yangında diri diri yaktı, ve Hugo amcası, tren istasyonu Gare du Nord tren saatleri korunmasından sorumlu olan alkolik bir saatçi tarafından elinden alınır. Amcası saatlerin dikkat çekmek için ona öğretir, sonra kaybolur.
- Bir kalem ile yazmak için beklenen bir mekanik adam kırık bir otomat tamir: Hugo, saatlerin bakımını gıda çalarak ve babasının en iddialı proje üzerinde çalışırken, istasyonun duvar arasında yaşıyor. Otomat babasından bir mesaj içerdiğini inanarak, Hugo bunu düzeltmek için umutsuz uzunlukları gider. Hugo otomat onarmak için istasyonunda mekanik parçalar çalıyor, ama otomat sabitlemek için notlar ve çizimler ile birlikte, ondan Hugo dizüstü alır Georges Melies adlı bir oyuncak dükkanı sahibi tarafından yakalandı.
Dizüstü kurtarmak için, Hugo evine Melies takip ve Isabelle, yaşına ve Georges Kullanıcı vaftiz kızı yakın bir kızla tanışır. Evine gitmek için onu ikna eder ve yardım sözü verdi. Ertesi gün, Melies notebook kalıntıları olarak atıfta bulunarak, Hugo bazı külleri verir, ama Isabelle dizüstü yanmış olmadığını ona bildirir. Sonunda Melies Hugo o dükkandan çaldığı her şey için ödediği kadar onun için çalışarak geri dizüstü kazanmak kabul eder.
Hugo oyuncak dükkanında çalışıyor ve onun zamanında kapalı otomat düzeltmek için yönetir, ama yine de bir parça eksik - kalp şeklinde bir anahtar.
Onun sahibi ilk Hugo mistrusts bir kitapçıya Hugo tanıtır ederken Hugo, onu vaftiz onu (bir bilet almadan bir sessiz film projeksiyon gizlice) bakalım hiç filmler, Isabelle tanıtır. İlk başta, Hugo Isabelle güvenerek değil ve onu terk etmeye çalışır, ancak Isabelle Hugo bulmaya çalışır ve bu süreç içinde sıkışıp aldığında otomata anahtara sahip çıkıyor. [Açıklığa kavuşturulması gereken] onlar etkinleştirmek için anahtarı kullandığınızda otomat, bir film sahnesinden bir çizim üretir. Hugo'nun babası her zaman o güne kadar (Aya Yolculuk) gördüm ilk film olarak bahsetti film hatırlar. Onlar otomat tarafından yapılan çizim Isabelle vaftiz babası adıyla imzalı olduğunu keşfetmek ve açıklama için onu eve götürün.
Melies ev Hugo Georges eşi Jeanne otomat tarafından yapılan çizim gösterir, ama onlara hiçbir şey söylemeyeceğim, Georges eve geldiğinde onlara bir odada gizleme yapar. Ondan gizleme iken, Isabelle ve Hugo gizli bir dolap bulur ve Georges ve Jeanne odasına girmek gibi yanlışlıkla resim ve Georges 'kreasyonlar ekran kartlarına bırakın. Georges depresyonda ve ihanete uğramış hisseder.
Ancak, Hugo kitap mağaza sahibinin dostluk alır ve o Hugo ve Isabelle sinema tarihi üzerine bir kitap için bir arama yardımcı olur. Onlar kitap bulmak ve yazar Rene Tabard, Büyük Savaşı (Birinci Dünya Savaşı) yılında vefat ettikten olarak Georges Melies başvurduğu şaşırırlar. Bu hatanın nedenini anlamaya çalıştığınızda, Mösyö Tabard kendini görünür ve çocukların Melies hayatta olduğunu söyle. Tabard hala "Ay'a Yolculuk" bir kopyasını sahibi Melies filmleri bir dindar olarak kendini ortaya koymaktadır.
Hugo, Isabelle ve Tabard Georges evine gidin ve ilk Jeanne kocası uyanır önce gitmek için bunları söylüyorum, bunları memnuniyetle değildir. Ancak Jeanne indirdik zaman o Georges filmleri içinde oyuncularından biri olduğunu "Aya Yolculuk" göstermek için onların teklifi kabul eder. Bu filmi izlerken, Georges belirir ve o filmler yapmak için geldi açıklar, özel efektler icat etti, ve ben başladım Dünya Savaşı, para almak için onun filmlerinin satmak zorunda edilirken nasıl o filmlerde inancımı kaybettim, ve hayatta kalmak için oyuncak mağazası alıyorum. Ayrıca yarattığı otomat müze yangında kaybetmiş, hayatını çalışmaları sol şey olmadığını edildiğine inanıyor.
Hugo otomat almak için istasyona geri gitmeye karar verir, ancak vardıklarında o istasyonu müfettişi ve köpeği tarafından köşeye edilir. O saatin elleri üzerine dışarı tırmanma saat kulesi ve deri üstüne kaçar ve çalıştırır. Müfettiş gitmiş keresinde otomat alır ve onunla çıkmak için çalışır, ama müfettiş tarafından tutulur ve otomat demiryolu parçaları atılır. Hugo kaydetmek için çalışır ama gelen bir tren var. Subayı onu kaydeder ve otomat ve gelirleri onu tutmaya zaman yine parçayı üzerine Tırmanma, neredeyse üzerinde çalıştırılır. Memuru ile Hugo yalvarır, ama sonra Georges gelir ve Hugo onun bakımı olduğunu iddia ediyor.
Sonunda Georges Tabard yaptığı bazı filmler 80 kurtarıldı ve restore edilmiş bildiren, onun filmleri bir haraç törenle alır. Georges yaptıklarının karşılığı Hugo teşekkür, sonra "onun hayallerini takip" ile seyirci davet ediyor. Hugo Georges bir çırak olur ve Isabelle bir yazar olmaya karar verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder