24 Şubat 2012 Cuma

Zirveye Giden Yol filmini full izle IMDB 7,5

Zirveye Giden Yol filmini full izle IMDB 7,5
Amerikan başkanı olma sürecindeki Mike Morris’in adamı Stephen Myers, karşı taraftan da teklifler almaktadır. Fakat idealleri ve prensipleri teklifleri reddetmesini gerektirir.Zirveye Giden Yol filmini izle Ne zaman Mike Morris başkan seçilir ve kirli politik işler işin içine girer,  Zirveye Giden Yol filmini Türkçe dublajlı izle o zaman Stephen Myers tarafını bulmakta sıkıntı yaşar. Zirveye Giden Yol sinema filmini izle

ARAMALARDA;
  Zirveye Giden Yol  yapımı filmi izle
Zirveye Giden Yol filmini hemen izle
 Zirveye Giden Yol filmini tekpart izle
Zirveye Giden Yol filmini benden1filmizle ile izle
 Zirveye Giden Yol filmini alt yazılı izle
 Zirveye Giden Yol filminin karakterlerine bak
Zirveye Giden Yol filmini 3d izle
Zirveye Giden Yol filmini 3 boyutlu izle
Zirveye Giden Yol filmini takılmadan donmadan hızlı izle
Zirveye Giden Yol direk izle
Zirveye Giden Yol sinemada izle
Zirveye Giden Yol sinema filmini seyret
Zirveye Giden Yol Türkçe dublajlı izle
Zirveye Giden Yol filmini IMDB puanına göre seyret
The Ides of March izle
Google seviyoruz. 

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR 



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

bu alternatifte sadece ilk part çalışmıyor 2. partan başlayarak filmi oynatın




FİLMİN HAKKINDA
The Ides of March izle
IMDB Puanı: 7.5
Yapım: 2011 – ABD
Tür: Dram, Politik
Süre: 101 dakika
Yönetmen: George Clooney
Oyuncular:
George Clooney, Ryan Gosling, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood, Marisa Tomei, Philip Seymour Hoffman, Max Minghella, Jeffrey Wright, Lauren Mae Shafer, Talia Akiva, Abe Larkin, Ewan Bourne, Hayley Madison, Wendy Aaron, Danny Mooney,
Senaryo: George Clooney, Grant Heslov, Beau Willimon
Yapımcı: Leonardo DiCaprio, George Clooney


FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>
 
Stephen Meyers (Ryan Gosling) Arkansas Senatör Ted Pullman (Michael Mantell) karşı yarışıyor, Mike Morris (George Clooney), Pennsylvania Valisi ve Demokrat başkan adayı için Yeni Kampanya Yöneticisi. Adaylar Ohio kampanya edilir. Morris için galibiyet tüm ama onun adaylığını garanti altına alacak; Pullman için bir galibiyet ona hayati bir ivme verecektir. Her iki kampanya da ya aday adaylığı kucaklamak için yeterli, 356 kongre delegelerinin kontrol North Carolina Demokrat Senatör Franklin Tekin (Jeffrey Wright), bir ciro askere çalışıyorsunuz.
Bir tartışma sonrasında, Meyers gizli bir toplantıya katılmak üzere Pullman'ın Kampanya Yöneticisi Tom Duffy (Paul Giamatti) tarafından istenir. Meyers patronu, cevap vermez Kıdemli Kampanya Yöneticisi Paul Zara (Philip Seymour Hoffman), çağırır. Meyers önemli bir şey geldi, bir mesaj bırakır. Meyers ona Senatör Pullman'ın kampanyasında bir konum sunar Duffy ile bir araya geldi. Meyers reddediyor ve o Morris inandığını belirtmektedir. Duffy onun iyimserlik sürmeyeceğini Meyers söyler ve bu Morris sonunda sinik ve diğer adaylar gibi bozuk olacaktır. Zara Meyers geri çağırır ve önemli olduğunu, ancak Meyers endişe edecek bir şey olmadığını söyledi soruyor.
Meyers Molly Stearns (Evan Rachel Wood), Morris 'kampanyası ve Jack Stearns (Gregory Itzin), Demokrat Parti Ulusal Komitesi başkanı kızı için bir stajyer ile cinsel ilişkisi başlar. Geç bir gece Molly odasında uyumakta iken, Meyers Morris onu aramak için çalışıyor olduğunu keşfeder. O ve Morris, birkaç hafta önce Iowa'da bir kampanya durakta kısa bir cinsel ilişki vardı ve Molly Morris'in bebek şimdi hamile. Meyers kürtaj için para ile ona yardım eder ama kimseye söylememeleri için onu uyarır. Meyers da ona söylüyorum, kampanya Molly patlar "mahvettin." He sonra onu almak için umut verici, kliniğe için onu kullanıyor, ama bunu başaramazsa. O art arda telefonlar ona, onu kliniği kapatılıyor, ama sonra geri onu otele kendi ulaşım bulmak zorunda kalır. Söylüyorum
Meyers o Pullman onunla delege yüzlerce getirerek zaferini garantileyen Senatör Tekin Dışişleri Bakanı olarak görev sunacak Meyers söyledi Duffy ile bir araya geldiği Zara itiraf etti. İda (Marisa Tomei), New York Times muhabiri, anonim bir kaynaktan Meyers onu Tekin ile yaptığı toplantı hakkında tüm bilgileri verir sürece o sunacağız ona Duffy ve onun karşılaşma sızdırdığı ortaya koymaktadır. Meyers yardım Zara geliyor. Zara O Duffy ile toplantı bir "sadakat eksikliği" göstermek için kampanya Ida ve yangınlar Meyers için toplantı sızdırdığı ortaya koymaktadır.
Meyers Duffy yaptığı hizmetler sunuyor ama Duffy şimdi ve Meyers işe olmaz olamaz ısrar ediyor. Makyavelist bir düzende, Duffy o sadece rakibinin operasyon etkilemek için Meyers ile bir araya geldi itiraf ediyor. O Meyers Morris'in kampanya Meyers kaldırmak Zara (onun paranoya olarak) neden olur toplantı hakkında Zara söylerdim şüpheli. Bu Duffy doğru tahmin edebilmiş olması gerektiğini, Morris kampanyanın bir sonucu olarak, Pullman'ın güçlenmiş olacaktır, zayıflamış ve olacaktır. Meyers atmadan önce, Duffy o iş devam etmesi gerektiğini tahmin, iş çıkmak için genç adamı cesaretlendirir, o manipülatif ve her diğer siyasi operasyon gibi alaycı sona erecek - aslında, kendisi Duffy gibi. Bu arada, Molly onun gizli şimdi maruz kalacağı korkusuyla Meyers ateş edildiğini öğrenir ve o hap ve alkol aşırı dozda radyasyon ve ölür. O Senatör Pullman'ın kampanyası bir iş karşılığında Morris 'meselesi (ve olasılıkla Molly implicate) maruz niyetimiz var gibi Meyers, bu konuda suçlu hissediyor.
Suçluluk rağmen o Morris ve (kısa vadede) lekelenmiş olacak bir kariyer hayal kırıklığı karşısında, ona Molly'nin acılı sesli işitme üzerine hissediyor, Meyers Molly intihar kullanarak saldırıya gitmeye karar verir. Morris kampanya haberi olmadan, o Morris bilet üzerinde bir nokta karşılığında Tekin delegeleri için düzenlemek Senatörü Tekin ile görüştü. Daha sonra onu karşılamaya aday uyararak, Morris aramak için Molly telefon kullanır. Yangın Zara, rehire Meyers, kampanya sorumlu yeri Meyers ve teklif Senatör Thompson: gizli, gece yarısı buluşmak, o Morris onun taleplerini kabul etmiyorsa o Molly ile ilişki gösterecektir söyledim ona, Morris yüzleşir bilet üzerinde Yardımcısı Cumhurbaşkanlığı spot, böylece Tekin delegeleri güvence ve adaylığı garanti. Morris'in direnir, ama Meyers o Molly odasında bulunan bir intihar notu olduğunu iddia ediyor. Bir geri ve ileri-sonra biri veya her ikisi erkek blöf son bir kart gösterisi, Morris yumuşar görünür ve Meyer bütün taleplerini karşılayan içinde. Daha sonra Molly cenazesinde, Zara kendi avantajına sırlarını kullanarak onun beceri Meyers tamamlar. Thompson'ın ciro ve onun temsilcileri kabul ederek, Morris kendisi ve Meyers uzun hor vardı eski okul, profesyonel politikacı tür olduğunu göstermektedir. Morris Pullman Ohio ön seçim kaybetme, ve onun yüksek üfleme dudak hizmeti tüm bunlara rağmen bütünlüğü ve fikir ve yüksek ideallere uzlaşmaz fedakârlığınız rağmen aday olur.
Şimdi Kıdemli Kampanya Yöneticisi, Meyers kulağına John King sesi ile uzak bir TV röportajında ​​katılır. Sahne, eğlenceli, cesur, nispeten tecrübesiz Meyers öncesinde sertleşmiş, hatta acı, siyasi operatif onu dönüştürmek olaylara tasvir edildiği açılış sahnesi için kulak vermek için tasarlanmıştır. Sadece bu görüşme öncesinde, Ida bir karşılaşma Meyer derinleşen izolasyon, radikal kişisel dönüşüm göstermek için hizmet vermektedir. Muhabiri ile önceki etkileşimi reprising, Meyers ona sorular yanıt vermeyi reddetti. O kederli "biz artık arkadaş değil miyiz?" Dediği zaman, Meyers değil ironi bir iz bırakmadan, diyor "sen benim en iyi arkadaşım, İda duyuyoruz." Meyers Ida basın ve basın bu noktanın ötesine izin verilmez olduğunu nöbetçiler talimatı - onun karakter gelişimi başka bir gösteri, bir hamle daha uzak kendi içine, güven ve ortak erişim bir dünya onu ayıran duvarın ötesinde. O Xavier Üniversitesi Cintas Merkezi bünyesinde bir televizyon röportajı için koltuğunu alır ve seçim çevresindeki olayları katlanmamış olarak nasıl fikir için sorulan gibi film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder