24 Şubat 2012 Cuma

Killer Elite filmini full izle IMDB 6,5

Killer Elite filmini full izle IMDB 6,5  

İngiliz Gizli Servisi’nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri (Jason Statham), kendisini yetiştiren kişi (Robert De Niro) zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Killer Elite filmini izle  Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir diğer ajan bulunmaktadır. Killer Elite filmini Türkçe dublajlı izle Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır. Killer Elite filmini tekpart izle,

Killer Elite filmini benden1filmizle ile izle
 Killer Elite filmini alt yazılı izle
 Killer Elite filminin karakterlerine bak
Killer Elite filmini 3d izle
Killer Elite filmini 3 boyutlu izle
Killer Elite filmini takılmadan donmadan hızlı izle
Killer Elite direk izle
Killer Elite sinemada izle
Killer Elite sinema filmini seyret
Killer Elite Türkçe dublajlı izle
Killer Elite filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.


UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ


YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)




FİLMİN HAKKINDA >>>
Yapım: 2011 – ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Suç
Süre: 105 dakika
Yönetmen: Gary Mckendry
Oyuncular:
Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen, Dominic Purcell, Yvonne Strahovski, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Birol Tarkan Yıldız, Ben Mendelsohn, Lachy Hulme, Kristy Barnes-cullen, Grant Bowler, Sandy Greenwood, Barry Stones, Daniel Messier, Matthew Nable, Brendan Charleson, Chris Anderson, Michael Carman, Daniel Roberts, Rodney Afif, Birol Tarkan Yildiz, Puven Pather, Firass Dirani, Aden Young
Senaryo: Gary Mckendry, Matt Sherring, Ranulph Fiennes
Senaryo (Kitap): Ranulph Fiennes
Yapımcı: Matthew Street, Christopher Mapp, Tony Winley, Steve Chasman, Sigurjon Sighvatsson, Michael Boughen


FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>

1980 yılında, paralı asker Danny Bryce (Jason Statham), Hunter (Robert De Niro), Davies (Dominic Purcell) ve Meier (Aden Young) bir adam suikast Meksika vardır. Danny farkında olmadan küçük oğlunun önünde onu öldürür, sonra kaçış sırasında yaralandı. Bu sonucun etkilenen, Danny çekilirse ve memleketi Avustralya'ya döner.
Bir yıl sonra, Danny Hunter esir tutuluyor Umman çağrılır. O paralı askerler için misyonları düzenler Agent (Adewale Akinnuoye-Agbaje), ile tanışır ve Hunter 6 milyon dolarlık bir işi kabul etti ama başaramadığını öğrenir. Danny Hunter misyonu tamamlamak yoksa, Hunter yürütülür.
Danny Şeyh Amr, Danny Dhofar isyanı sırasında onun üç büyüğü oğlu öldü McCann-üç eski SAS ajanları-Steven Harris (Lachy Hulme), Steven Creeg, ve Simon öldürmek istiyor Umman küçük bir bölgenin bir Devrik kral tanıtıldı . Danny videotape kendi itirafları gerekir ve onların ölümleri kaza gibi görünen, ve o ölümcül hasta Şeyh ölür önce bunu yapmanız gerekir olun. Bu Şeyh'in dördüncü oğlu, Bakhait (Firass Dirani), babası hükmetmiş çöl bölgenin kontrolünü yeniden kazanmak için izin verecektir. Danny başarısız olursa, Hunter öldürülecek. Danny Davies ve Meier ile tekrar bir araya getiriyor. Onlar para pay karşılığında ona yardım kabul ediyorsunuz.
Danny ve Meier ilk hedef, Umman Steven Harris, eski SAS üyeleri hakkında Davies sorular yerel bar patronlarının evine gizlice gibi. Bu Feathermen, kendi korumak eski teknisyenlerin gizli bir örgüt olarak bildirilmektedir. Onların baş enforcer, Spike Logan (Clive Owen), araştırmak için gönderilir.
Harris videoya itiraf etti sonra, Danny ve Meier tuvalete götürür. Onların planı Harris terlik ve boynunu kırdı görünür yapmak için banyoda benzer kiremit ile bir çekiç kullanarak boynuna kırmaktır. Danny Harris kız arkadaşı gelişiyle şaşırmış ve o banyoya döndüğünde o Meier bir mücadele içinde aceleyle Harris öldürmek zorunda olduğunu bulur.
Geri Londra'da, Davies, yerel bir SAS dibinde buz gibi bir havada uzun bir gece yürüyüşü için hazırlanıyor, ikinci hedef, Steven Cregg keşfeder. Davies Danny Baz sızmaya izin tabanı en çitin dışında bir sivil olan araç sorunları numarası yapıyor. Orada uyuşturucu Cregg kahvesine şok teşvik ve yürüyüşü sırasında hipotermi ölüme Cregg neden. Danny, üniformalı, yürüyüşüne Cregg izler ve ölmeden önce bir hezeyan Creeg Danny videoya itiraf ediyor.
Onların son hedef, şu anda Simon McCann, bir paralı asker, onlar teçhizat yeni ve tecrübesiz ekip üyesi, Jake (Michael Dorman) yardımı ile uzaktan kumandaya tepki için bir kamyon gitmek. McCann sahte bir iş görüşmesine giderken olduğu gibi, Meier ve Jake başka bir araba kamyon kontrol altına almak ve onu öldürerek, McCann arabasının önünde hareket etmesine neden. Bununla birlikte, Logan ve adamları McCann üzerinden izliyorlardı. Rıhtımında bir silahlı çatışmanın ensues ve Meier yanlışlıkla nedeniyle yeterli tecrübeye sahip olmadığı için Jake tarafından öldürülmüştür.
Danny Umman döner ve Şeyh onun sahte bir son bantlanmış itiraf, verir. Danny Avustralya'ya geri döner ve onun kız arkadaşı, Anne (Yvonne Strahovski), bir çocukluk tanıdık tekrar bir araya geldi ise Hunter, serbest ve ailesine döner edilir. Yakında, o Şeyh'in oğlunun öldürülmesine karışmış ve bu adam, Ranulph Fiennes, SAS üyesi olarak kendi deneyimleri hakkında bir kitap yayımlamayı olduğuna dair son bir adam olduğunu Agent tarafından bilgilendirilir.
Danny o son iş yapar iken onu korumak için Hunter ile Fransa'ya gitmek Anne söyler. Şeyh oğlu Harris masum bir adam olduğunu doğruluyor. Logan, bu arada, Ajan ile Danny izler ve yazar korumak için bir ekip gönderir, ancak Jake Danny bina sızmak ve yazar çekebilmenizi sağlar, onları oyalar. O sadece bununla birlikte yazar, yara seçer, ama onu ölü göstermek için görünen fotoğraflar çekiyor. Logan kovalayan ve yakalayan Danny, terk edilmiş bir depoda onu alarak, ancak İngiliz hükümetinin bir ajanı gelir ve İngiliz hükümeti, çünkü Şeyh'in değerli petrol rezervlerinin olayların arkasında olduğunu ortaya attığında kesilir. Üç yönlü savaş Danny kaçan ve Logan hükümet ajanı vurarak, ensues.
Danny ve Umman Hunter başkanı Şeyh resim vermek. Ancak, Logan ilk geldiğinde ve resimler sahtedir ve daha sonra ölüm onu ​​bıçaklayarak söyledim ona, Şeyh yüzleşir. Şeyh oğlu bakım ve Logan Danny ve Hunter için tasarlandı para verir vermez. Hunter noktalar Logan bırakarak ve Şeyh adamları ile birlikte, onu kovaladı.
Şeyh adamları durdurduktan sonra, Danny ve Hunter bir çöl yolda Logan karşı karşıya. Danny Logan (gerçi Hunter yaptığı giderleri ve ailesi için paranın bir kısmını alır) para tutabilir söylüyor. Onlar o hükümet ajanı öldürmek ve Feathermen isteklerine ve İngiliz hükümetine karşı hareket sonrasında hükümetin uzak yeni bir hayata başlamak için ihtiyaç duyacağınız onu söylüyorum, Logan kalanı verir. Danny bu Logan kendi kararını gerektiğini onun için bitti ve söylüyor. Onlar havaalanından onun için bir taksi göndereceğiz diyerek onu orada bırakın. Danny yeniden başlatmak için Fransa'da Anne ile buluşur. Onun akıbeti bilinmiyor bırakılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder