19 Şubat 2012 Pazar

Romeo Ölmeli filmini full izle IMDB 6,0

Romeo Ölmeli filmini full izle IMDB 6,0
Acımasız geleneklerin sıkı sıkı sardığı iki büyük aile amansız bir savaşın içindedir. Romeo Ölmeli filmini izle Zenci ve asyalı çeteler Oakland’ın karanlık dünyasının kontrolünü ele geçirmek için büyük bir savaş vermektedir. Romeo Ölmeli filmini Türkçe dublajlı izle Asyalı çetenin başında Po Sing, diğer çetenin başında ise Isaak adında acımasız bir lider vardır. Romeo Ölmeli sinema filmini izle, Romeo Ölmeli filmini tekpart izle, Romeo Ölmeli filmini benden1filmizle ile izle Po’nun öldüğü haberi, eski bir polis olan ve babasının işlediği bütün suçları üstüne aldığı için o sırada Hong Kong’ta bir hapishanede tutuklu bulunan büyük kardeşi Han Sing’e (J. Li) ulaşır. Romeo Ölmeli filmini alt yazılı izle Han’ın hapishanede geçirdiği yıllarda tüm ailesi Amerika’ya göç etmiş, babası Çin mafyasının önde gelen isimlerinden biri olmuştur. Han hapisheneden kaçarak Amerika’ya gelir ve kardeşinin ölümüyle birlikte mezara götürdüğü sırlarının ve onun ölümünden sorumlu olanların peşine düşer. Romeo Ölmeli filminin karakterlerine bak Ortaya çıkan yeni kardeş çete savaşlarının hedefi haline gelir. Romeo Ölmeli filmini takılmadan donmadan hızlı izle Acımasız kuralların hakim olduğu bu vahşi dünyada Han kendi savaşını ilan eder. Romeo Ölmeli sinema filmini seyret Han, Isaak’ın kardeşi Trish’e aşık olunca işler karışır.

Romeo Ölmeli Türkçe dublajlı izle


Romeo Ölmeli filmini IMDB puanına göre seyret


Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR
 


Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6


ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



FİLMİN HAKKINDA >>>

IMDB Puanı: 5.9
Yapım: 2000 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Romantik, Suç
Yönetmen: Andrzej Bartkowiak
Oyuncular:
Jet Li, Anthony Anderson, Aaliyah, DMX, Delroy Lindo, Russell Wong, Grace Park, Isaiah Washington, Françoise Yip, Henry O, Kandyse Mcclure, Terry Chen, Manoj Sood, Aaron Joseph, Alonso Oyarzun, Alvin Sanders, Ann Gwathmey, Benz Antoine, Byron Lawson, Cesar Abraham, Chang Tseng, Chic Gibson, Clay Donahue Fontenot, Colin Foo, D.b. Woodside, David Kopp, Derek Lowe
Senaryo: Mitchell Kapner, John Jarrell, Eric Bernt
Yapımcı: Joel Silver, Dan Cracchiolo, Ilyse A. Reutlinger
Görüntü Yönetmeni: Glen MacPherson
Müzik: Stanley Clarke
Süre: 1 saat 55 dk

FİLMİN GENİŞ ÖZETİ>>>

Çin yerel çete başının oğlu Po Sing (Jon Kit Lee) Kai (Russell Wong) liderliğindeki Po korumaları, onu almak için gelmek gibi İpek (DMX) tarafından işletilen bir gece kulübünde bir çatışma içine alır. İpek ve onun fedailer saldırı tüfekleri ile Çinli çete üyeleri sürmek. Kai onun bir düşman kulübüne giderek mevcut çete savaşı karıştırarak üzerinde Po savunuyor, ama Po fırçalar onu. Sabah o ölü bulunur. Word hızlı babasının Chu Sing (Henry O), yanı sıra rakip siyah çete lideri, Isaak O'Day (Delroy Lindo), bir soruşturma emri gitti. Hong Kong, Po kardeşi olarak, Han Sing (Jet Li) kardeşinin ölümü öğrenir ve hapishaneye kaçar, Amerika'ya gidiyor.
Isaak Maurice (Anthony Anderson) Han sadece sıcak-kablolu olan kızı, ona kayma verir ve bir kabin içine alır Trish O'Day (Aaliyah), korumak için gönderir. O kapalı alır önce Onlar dostu konuşma keyfini çıkarın. Bu arada Isaak Roth bir parçası şehrin NFL futbol takımının sahibi ve yeni bir stadyum haline böylece çeşitli kıyı toprakları onun satın görüşmek üzere Vincent Roth (Edoardo Ballerini) ile tanışır. Isaak onun çocuklar için meşru gitmek istemektedir.
Onun mağaza, Trish kardeşi Colin O'Day (DB Woodside) orada konuşurken iş bulmak için üzgün, ve o onların "gangster" iş ile ilgisi istiyor onu hatırlatıyor edilir. Bu arada, Han ölmüş kardeşinin dairesinde keser ve Po En son aradığınız numarayı Trish mağaza olduğunu keşfeder. Bir akşam yemeği olarak, komuta Isaak ikinci, Mac (Isaiah Washington), Trish yüzleşir ve onun yükselen şiddet nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Eve geldiğinde, Han onu daire içine onu takip ve arama hakkında ona sorar. O Po Colin adı şüphelenir ve bu şekilde söyler. Maurice ve diğerleri geliyor ve orada Han'dır. Onlar Han Maurice SUV çaldı sonra, onunla savaşmaya çalıştım ve tüm mağlup oldular.
Po cenazesinde, Han, babasının karşısına dikilir ve kardeşini kimin öldürdüğünü bilmek ister, ama babası cevap vermez. Kai İki çete sahil mülkiyet çoğunluğu kontrolü için mücadele söyler. O gece, Han, o daha fazla şey öğrendiğini görmek için Trish ile tekrar buluşuyor. Colin ve kız arkadaşı kimliği belirsiz bir suikastçı tarafından pencereden dışarı atılır. Ertesi gün, Po evi aradılar ve Han o Po kamışı inceler ve adreslerinin listesini bulur garaj, Po arabası bulur. O Trish karmaşa arasında ağlıyor daire döner. Colin cinayeti anlattığı sonra, onun yardım ister.
Bu listedeki adreslerin listesini ziyaret başlatın ve bulmak ilk başta Çin sahibi sadece öldürülmüş oldu. Onlar da spot ve kovalamak bırakarak suikastçılar, nokta. Kovalamaca ve takip eden kavga sırasında, Han Çinli vardır keşfeder. O Isaak ve Trish sadece onu kandırma olduğunu uyardı Han tarafından bir komplo olarak görevden babasının söyler. Bu arada onun bir sahil Mac kasları siyah bir balıkçı çıkışı Kai ve bir Çin ait rıhtıma iş yaptığı Çinli ajanlar cinayet sahibi ve işçiler ve tapular çalmak ederken.
Isaak Trish evine gider ve onun korunması için onun çocukluk eve gelmek için zorlar. Onu o inkar Po ölümü ile ilgili olsaydı ona sor neden Han, uzak durmamı söylüyor. Daha sonra uzun bir konuşma var ve o her zaman en iyi babası olamadığım için özür diler ve hayatını ona ihtiyacı söyler. Işler hakkında soran Roth aramaları ve kesmeler. Trish Han, onun balkonunda duran bulur.
Han ve İpek kulübü için Trish başkanı, istila veya üzerinde imzalanacak henüz adresleri listesinde tek yer. İpek onları görür ve ofisinin içine getiriyor. O Isaak bütün mülkiyet satın alarak, ama satan olmadığına olduğunu açıklar. Mac İpek ve kaçırır Trish öldürülmesi geliyor. Han bilinçsiz dayak ve Maurice ve diğer çete üyeleri ile çevrili bir depoda biter. Uzun bir mücadele sahnesinde, Han hepsini kapalı savaşır ve Maurice nerede Trish bulmak için onu söylemeye zorlar.
Oakridge Erkekler Club'da, Isaak yerine ortak olmak isteyen, tapu satmak için reddeder. Mac ona bıkmış ve rehin olarak Trish getirerek, ona döner söylüyor. O, amel vazgeçmek, ve o Colin öldüren o değil herhangi bir mülk sahiplerinin öldürmek için Chu ile çalıştığını ortaya koymaktadır. Öfkeli bir Isaak Mac saldırması ve vurulur. Bir silahlı çatışma Isaak'ın erkeklerin çoğu ölü bırakarak, Isaak halkının ve Roth korumaları arasında patlak. Roth ameller kaçar ama kaçarken o helikopter onları düşer ve onları kaybeder. Mac onları toplar gibi, Han, kardeşi hakkında ona karşı karşıya, ama Mac bir tabanca çekerek önce "evi yapıldı" diyor. Trish çatı onu gelir ve vuruyor. Han Issak kalmak Trish söyler ve babası yüzleşmeye gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder