25 Şubat 2012 Cumartesi

3 x 3 The Nines filmini full izle IMDB 6,8

3 x 3  filmini full izle IMDB 6,8  
The Nines oyuncuların farklı rollerde göründüğü 3 kısa filmden oluşuyor. “The Prisoner” (mahkum) bir televizyon yıldızının dışarıyla tek bağlantısının menajeri ve komşusu olan iki kadın olduğu bir ev hapsinde bulmasını konu alır. 3x3 ( 3 x 3 ) filmini izle, 3x3 ( 3 x 3 ) filmini Türkçe dublajlı izle, 3x3 ( 3 x 3 ) filmini hemen izle, 
 Gizemli olaylar kadınların kendini gerçek dünya hakkında aldattığını düşünmesine neden olur. İkinci kısa “Reality Television” dizi yapımını anlatan bir belgesel yapımcısının, arkadaşlarının yardımıyla post prodüksiyon aşamasını atlatmasını anlatır. 3x3 ( 3 x 3 ) filmini benden1filmizle ile izle “Knowing” ise başarılı bir video oyunu tasarımcısının karısıyla birlikte ormanlık bir yerde arabalarının bozulması ve kızlarının geri dönülemez seçimlere kadar götüren bir gerçeği/bilgiyi öğrenmesini anlatır. 3x3 ( 3 x 3 ) filmini 3 boyutlu izle Bu üç hikaye tek bir anlatımla yazar ve karakter, oyuncu ve rol, yaratan ve eseri arasındaki ilişkiyi keşfediyor.

3x3 ( 3 x 3 ) filmini takılmadan donmadan hızlı izle
3x3 ( 3 x 3 ) direk izle
3x3 ( 3 x 3 ) sinemada izle
3x3 ( 3 x 3 ) sinema filmini seyret
3x3 ( 3 x 3 ) Türkçe dublajlı izle
3x3 ( 3 x 3 ) filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
Film ile ilgili bilgiler en alttadır.
LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ
YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)




ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Kısım 1





Kısım 2




Kısım 3




Kısım 4




Kısım 5




FİLMİN HAKKINDA >>>
Filmin Puanı: 6.6 (imdb)
Dil:Türkçe Dublaj
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gizem, Psikolojik
Yönetmen:John August
Film Hakkında: 3 kısa filmden oluşan bu filmde The Prisoner bir tv yıldızının dışarısıyla olan tek bağlantısı olan menajeri ve komşusuyla kendisini ev hapsinde bulması anlatılıyor. 2. perdede ise Reality Television dizi programlarının yapımını anlatan bir belgesel yapımcısı 3. perdede ise Knowing adında bir oyun yapımcısının yaşantısının anlatıldığı bilim kurgu türünde psikolojik bir fantastik yapım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder