22 Şubat 2012 Çarşamba

İçerideki Adam filmini full izle IMDB 7,6

İçerideki Adam Inside Man filmini full izle IMDB 7,6 

Çok zeki bir banka soyguncusu olan Dalton Russel, iyi bir dedektif olan Keith Frazier ve güzel ve güçlü bir borsa brokerı olan, İçerideki Adam filmini Türkçe dublajlı izle Madeliene White çözümü bulunamayan bir bulmacanın en önemli parçalarını oluşturmaktadır. İçerideki Adam sinema filmini izle Fakat her parça aslında dışarıdan göründüğü gibi midir? İçerideki Adam filmini tekpart izle Akıl oyunlarıyla dolu bu filmde, sadakat ve davranışlar her an sınanmaktadır.İçerideki Adam filmini takılmadan donmadan hızlı izle

çerideki Adam direk izle
İçerideki Adam sinemada izle
İçerideki Adam sinema filmini seyret
İçerideki Adam Türkçe dublajlı izle
İçerideki Adam filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR





Part 1




Part 2




Part 3




Part 4




Part 5




Part 6





Part 7





 Inside Man FİLMİNİN HAKKINDA


Yapım:
   
2006  -  ABD
Tür:
   
Aksiyon,  Dram,  Gerilim,  Polisiye,  Suç,
Süre:
    129 dakika
Yönetmen:
   
Spike Lee,
Oyuncular:
   
Denzel Washington,  Jodie Foster,  Clive Owen,  Willem Dafoe,  Ken Leung,  Chiwetel Ejiofor,  Christopher Plummer,  Kim Director,  Samantha Ivers,  Cassandra Freeman,  Rozanne Sher,  Kandiss Edmundson,  Craig Spitzer,  Frank Composto,  Angel Wallace,  Rachel Black,  Peter Frechette,  Victor Colicchio,  Al Palagonia,  James Ransone,
Senaryo: Russell Gewirtz, Yapımcı: Brian Grazer, 
 FİLMİN GENİŞ ÖZETİ

Film Dalton Russell (Clive Owen), bir hücre ve bir cezaevi arasındaki fark hakkında musing, açıklanmayan bir hücre sınırları içinde, meramını anlatma ile medias res başlar. Kısa bir süre sonra, bir banka soygunu için "mükemmel" planını tanımlamak için anlatım başlar. [1]
Soygun adı "Steve", bir banka girmek güvenlik kameraları devre dışı bırakmak ve kontrolü ele geçirmek türevleri altında ressamlar ve kullanan takma kılığındaki soyguncular, gibi flashback başlar. Tüm müşteri ve banka çalışanlarının kendi anahtarlarını ve cep telefonları teslim ve soyguncular "ile özdeş ressam üniforma ve yüz maskeleri içine değiştirmek zorunda kalan bodrum, doğru topluca yönlendiriliyorlar edilir. Rehine birkaç oda içine kilitlidir; periyodik soyguncular döndürün ve bazen çeşitli noktalarda rehineler arasında kendilerini yerleştirmek.
Bu arada, polis banka kuşatır. Dedektiflerinden Keith Frazier (Denzel Washington) ile Bill Mitchell (Chiwetel Ejiofor) Yüzbaşı Darius (Willem Dafoe), kendilerini tanıtmak ve kısaca durumu görüşmek. Russell polis gıda sağlamak talep ediyor ve onlar kutuları, elektronik hata ile pizza sağlar. Onlar Arnavut olarak tanımlanan bir yabancı dilde konuşmaları kulak misafiri. Sonunda, konuşmaları soyguncuları biliyordu ya da teşebbüs gözetim tahmin ima, ölen Arnavutluk komünist lideri Enver Hoca'nın aslında propaganda kayıtları olduğunu keşfedeceksiniz.
Devam soygun haberdar olduktan sonra, Arthur Case (Christopher Plummer), yönetmenleri ve bankanın kurucusu yönetim kurulu başkanı, onun kasa içeriğini düzenlemek amacıyla denemek için "sorun çözücü" Madeleine White (Jodie Foster) işe bankada gizli kalması. Beyaz belediye başkanı ile görüştü, daha sonra Russell ile yaptığı tartışma izin Frazier yönetir. O korumak ister özel ilgi değinen, o Russell onu konuşmak için bankaya girmesine izin için ikna eder. Kasa için Beyaz istekleri erişim, Russell bu Vaka Yahudi ölümüyle sonuçlanan belirtilmemiş hizmetleri için Dünya Savaşı sırasında Nazilerden yeterli, onun banka finanse etmek için para aldı. Düşündüren, ona bir gamalı haç sembolünü taşıyan bir belgeyi gösterdiğinde Russell, diyerek motivasyonu ortaya koymaktadır "Hepsi yalan, onlar kıyameti, bir süre onları örtbas edebilirsiniz ama gitme." O yok veya bu belgenin, Beyaz yaprakları kapsıyorsa Russell temin sonra ki Olgu onu çok zengin bir adam yapacaktır.
Bir blöf çalışılıyor, Frazier diye talep uçağın hazır olduğunu Russell bilgilendirir ama tüm rehineler onları terk izin vermeden önce güvenli olup olmadığını teyit etmek gerekir. Russell onu bankaya girmek için izin verir ve binanın çevresinde Frazier eşlik eder. Onlar rehineleri kontrol gelince, onlar durumu görüşmek ve aynı zamanda kız arkadaşına önermek Frazier arzusu, Russell bakılmaksızın mali yapmanız gerektiğini göstermektedir şey. Banka çıkarken, Frazier Russell yenmek için çalışır, fakat başka bir soyguncu Russell yardımına gelir. Russell Frazier yaptığı saldırı için görünürde hiçbir yankı ile sağ salim terk sağlar. Frazier o kasten Russell kışkırtmaya çalıştığı arkadaşları söyler, ama Russell ona zarar vermek için başarısız olarak, o Russell bir katil olduğuna inanmaktadır. Kısa bir süre sonra, soyguncu bir rehine yürütülen belirli bir ikinci kat penceresine kendi kameraları işaret polis çağırın ve yönlendirmek. Öfkeli bir Frazier soyguncular 'gerçek niyetlerini öğrenmek isteyen, tekrar Russell yüzleşir. Russell sadece Frazier, "bir polis olamayacak kadar lanet akıllı" olduğunu yanıtlar.
Yürütme olayı eyleme ESU ekip ister, ve bu herkes nakavt plastik mermi kullanarak, bina baskın planlıyoruz. Frazier Bununla birlikte, bir çekmece Russell gönderilen içindeki yazılı mesajı bir gizli verici içerdiğini keşfetti. O buyurur hatırlamak Darius Yzb, ama Darius onu yok sayar.
Banka içinde, Russell Darius ve Frazier arasında konuşulanlara kulak misafiri ve polis planı kitle duman yoluyla çıkmadan aynı giyinmiş insanların bir kalabalık sonuçlanan rehine banka ve yayın boyunca Soyguncular patlarsa duman bombaları içeri taşımak için bu endişelendiriyor karışıklığı. Polis gözaltına ve herkes sorgularız. Ancak, polis bile rehineleri, Russell arasından soyguncular ayırt edemez. Rehin yürütme taklit edildiği ortaya çıkar, soyguncular 'silahları olmayan çalışma kopyaları olduğu ortaya çıkar, ve hiçbir şey Frazier en üstleri durumda gömmek onu sipariş etmek isteyen çalındı ​​görünüyor.
Frazier, ancak bankanın kayıtları arar ve bu kasa # 392 1948 yılında bankanın kuruluşundan bu yana tüm kayıtları ortaya çıktı hiç bulur. Onu açmak için bir arama emri alır. Daha sonra Olgu Nazi ilişkilerinde onu bilgilendirir Beyaz, karşı karşıya kalacaktır. O, işlemlerinin onu sonuna kadar açtı ki onu hatırlatan, yaptığı soruşturma düşmesi Frazier ikna etmeye çalışan (kendi promosyon garanti ve o filmin olayları öncesinde çalmak karışmıştı para döndüren). O böyle bir anlaşma kabul ve o korunur sağlayarak, gizli ses kaydı kaleminden daha önceki konuşma oynatır hiç işaret etmiyor.
Beyaz yaptığı Nazi bağlantıları hakkında Olgu yüzleşir, ve onun için her şeyi itiraf ediyor. Olgu sonra para karşılığında Nazilere ihanet bir Yahudi arkadaşına ait bir Cartier elmas yüzük belirtir; kasa elmas bulunan ve bu soyguncular 'gerçek amacı olduğunu olmalıydı O doğru diye özetliyor. Olgu onun geçmiş üzerine pişman olduğu için ve suçunu yatıştırmak için denemek için uluslararası hayırseverlik yapan vardı.
Russell açılış monolog sonra tekrarladı, ama Russell boyunca banka içinde olmuştur için böylece itibari "Inside Man" olarak onu ortaya çıkaran bankanın kaynağı odanın içinde inşa sahte bir duvarın arkasına saklanmış aslında o vahiy ile. Edilir O sırt çantası Case Kullanıcı kasa (belge ve elmas içeren çok sayıda küçük çanta dahil olmak üzere) içeriği ile, olaydan bir hafta sonra ortaya çıkar. O çıkar banka olarak, Dedektif Frazier, içine kasıtlı olarak diken kim onu ​​tanımıyor. Russell ortakları banka dışında bir SUV onu karşılamak. Eksik halka sorulduğunda, Russell onu terk etti onlara garanti eder "emin ellerde."
Frazier kasa açılır ve Cartier yüzüğü ve bir mesaj ile birlikte, bir sakız sarıcı bulur: ". Halka izleyin" Frazier halka araştırmak niyetinin onu bilgilendirmek, Case yüzleşir. O halka Vaka geçmişi ile bağlantılı olduğunu söylüyordu, Beyaz bulur. O kaydı ile Beyaz kalem sunar ve onun bu durumu araştırmak istemek için ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Savaş Suçları Sorunları Office için bir kart verir.
Beyaz ile yaptığı son karşılaşmadan sonra, Frazier eve gider ve o bankada çarptı adam tarafından ona kaymış olması gerekir, ve bu adam Russell olmalıydı gerçekleştirerek, cebinde gevşek bir çok karat elmas bulur. Film biter, o Frazier kız arkadaşına önermek elmas kullanacak ima edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder