21 Şubat 2012 Salı

Kimliksiz filmini full izle IMDB 7,0

Kimliksiz filmini full izle IMDB 7,0 

 Unknown film watch full hd 

Dr. Martin Harris Almanyanın Berlin şehrinde bir gezide olduğu zamanda bir trafik kazası geçirir. Kimliksiz filmini izle  Kaza sonucu Dr. Martin ağır bir komaya girer. Kimliksiz filmini Türkçe dublajlı izle Kazadan sağ olarak kurtulan Dr. Martinin başına asıl olaylar eve döndüğünde gelecektir. Kimliksiz filmini tekpart izle Dr. Martin eve döndüğünde herşey değişmiştir. Kimliksiz filmini benden1filmizle ile izle Karısı dahil onu tanımamaktadır. Kimliksiz filmini 3d izle İş arkadaşları vs kimse Dr. Martini tanımıyor ve ona inanmıyorlardır. Kimliksiz filmini takılmadan donmadan hızlı izle Onun yerini başkası almış herkes diğer kişiyi Martin zannetmektedir. Kimliksiz sinema filmini seyret Çaresiz ve umutsuz olan Martin e Gina adında hiç tanımadığı bir genç kız yardım edecektir. Kimliksiz filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ




ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Part-1

Part-2

Part-3

Part-4

Part-5

Part-6


FİLMİN HAKKINDA >>>


Yapım: 2011 ~ ABD, Almanya, Fransa, İngiltere
Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Bruno Ganz, Sebastian Koch, Aidan Quinn, Frank Langella, Adnan Maral, Annabelle Mandeng, Charlie Gardner, Clint Dyer, Eva Löbau, Heike Hanold-lynch, Katharina Blaschke, Michael Baral, Mido Hamada, Olivier Schneider, Peter Becker, Petra Schmidt-schaller, Sanny Van Heteren, Torsten Michaelis, Wolfgang Stegemann
Senaryo: Stephen Cornwell, Oliver Butcher
Senaryo (Kitap): Didier Van Cauwelaert
Yapımcı: Joel Silver, Susan Downey, Leonard Goldberg, Andrew Rona
Görüntü Yönetmeni: Flavio Martínez Labiano
Müzik: John Ottman, Alexander Rudd
Süre: 113 dakika
Gösterim Tarihi:22 Nisan 2011 

FİLMİN GENİŞ ÖZETİ >>>

Dr Martin Harris ve eşi Liz bir biyoteknoloji zirvesi için Berlin'de geliyor. Ancak, Hotel Adlon gelmeden üzerine, Martin çantasını havaalanında kaldı gerçekleştirmektedir. O Gina tarafından yönlendirilen bir taksi alır, ancak havaalanına giderken, kabin nehre bir köprü düştü. Martin etkisi üzerine bilinçsiz çaldı, ama Bosna'dan bir yasadışı göçmen olduğundan Gina, polis önlemek için olay yerinden kaçmadan önce boğulma onu kaydeder. Şükran gününde, Martin dört gün komada kaldıktan sonra hastanede bilinci kavuşur.
Martin sadece onu bilmiyor iddia eşi ile başka bir adam, keşfetmek, onun otel döner. O ABD'de Şükran Günü nedeniyle kullanılamıyor eski meslektaşı Prof Rodney Cole, bağlanmaya çalışır. Martin daha sonra o gün bir araya gelmesi bekleniyor Prof Leo Bressler, ofisine gitti. Ancak, o Bressler ile bir toplantı zaten, düzenbaz, "Martin B" görüyor. Martin kimliğini kanıtlamaya çalışır gibi, Martin Yatak onun kimliği ve aile fotoğrafı gösterir - sadece dolandırıcı bu yerine yüzü ile, Martin adını her ikisi de. Kimlik krizi yüzünden düş kırıklığına uğramış, Martin bilinçsiz düşer ve hastanede kendisini geri bulur. Smith (Olivier Schneider), bir suikastçi kendisine hedef gönderdi, Hemşire Gretchen Herfort öldürür, ama Martin kaçar.
Daha sonra Hemşire Herfort arkadaşı, özel dedektif ve eski Stasi ajanı Jürgen Ernst yardım ister. Martin tek ipuçları kendi dizüstü ve olaydan bu yana taksi şirketi işten sonra bir restoranda çalışan Gina vardır. Martin onun kimliğini rahasızlıklarına yardım içine Gina ikna etmeye çalışan da, Jürgen Martin ve biyoteknoloji zirvesi ile ilgili bilgi kadar kazar. O zirve Bressler başkanlığında gizli bir proje finanse Suudi Arabistan Prensi Shada katılacağı olduğunu keşfeder. Prens Shada kendi ülkesinde aşırı sayısız suikast girişiminden kurtuldu, ve Jürgen Martin kimlik hırsızlığı Prens hayatını alarak başka bir girişimi olabilir kuşkulanıyor.
Bu arada, Smith ve başka bir suikastçı, Jones, Martin ve Gina ortadan kaldırmaya teşebbüs, ancak onun dairesinde bir mücadele sonrasında çift kaçış, hangi Gina Smith öldürür ve bir araba kovalamacası. Martin onun defterine bakar ve eşi tarafından yazılmış sayılar kümesi görür. Numaraları gizli kodlar olarak görünür dizüstü, belirli sayfalarda bulunan kelimeler karşılık gelir. Dizüstü yazılı programı kullanarak, Martin, havaalanında çantasını bıraktığını söyler Liz yüzleşir. Bu arada, Jürgen ofisinde Cole alır, ve Cole ve Martin hem de "Madde 15" olarak bilinen paralı gizli bir takım üyesi olduğunu keşfeder. Cole fark onu öldürmek için vardır, Jürgen Martin korumak için siyanür bağcıklı kahve içerek intihar eder.
Gina ile yaptığı evrak çantası, Martin parçaları yollarını aldıktan sonra. Ona Cole ve Jones tarafından kaçırılan görür ve bir taksi çaldı ve Cole'un van peşinden gider. Martin bir araba park uyanır ve Martin Harris bir kapak ismi, ve o, Liz ve Martin B zirve hedef gönderilen suikastçılar olduğu bu Cole tarafından anlatılıyor. O araba kazası sırasında kafasını yaralandı Çünkü, onun bellek değişmiş ve onun sahte Martin Harris persona kendi kimliğini önemli olduğunu düşünüyordu. Gina içinde koşar ve Cole onun van gizler gibi Martin öldürmekten Jones durur. Gina Jones içine onu araç sürücüleri ve Cole'un kamyonet karşı onu sıkıştırır biter Jones ve Gina arasında kısa bir kavga vardır. Gina van içine onu araç sürücüleri ve bu süreç içinde onu öldürmek, hala içerde Cole ile otoparka çekilmesi dışarı gönderir. Martin onun çantasına gizli bir bölmesi keşfeder ve iki Kanada pasaportları bulur, o ve Liz zirvesi için Prens Shada daha sonra işgal edilmesi olduğunu paketinin bir bomba yerleştirmeye üç ay önce Berlin'de olduğunu fark.
Suikast kendi rolünün farkında olması, Martin yedekte Gina ile otel için suikast ve kafaları bozmuş kendini kurtarmak istiyor. Hemen güvenlik tarafından tutuklandı, ancak Martin üç ay geri otelde onun varlığı onları ikna edilir. Daha sonra Prens Shada hedef olmadığını anlar, fakat dünyanın gıda tedarik sorunu kolaylaştırılması, herhangi bir iklim yaşayan yeteneğine sahip bir mısır genetiği değiştirilmiş ırkı geliştirdi Bressler. Bressler ölümü ve yaptığı araştırma hırsızlığı ile, milyarlarca dolar yanlış ellere düşmek olur. Liz uzaktan Bressler dizüstü bilgisayarına erişim ve veri çalmak için dizüstü gizli kodları kendi kopyasını kullanır. Bir bomba bulunduğuna ikna olduktan sonra, güvenlik otel tahliye etti. Onların suikast girişiminin engellendiğini edildiğini görünce, Liz bomba silahsızlandırılması çalışır, ancak çok geç ve Adlon bir bölümü olarak öldürülür havaya uçurulur. Diye Bressler öldürebilirim önce Martin, Martin B, kalan son suikastçı öldürür. Martin ve Gina kurulu yeni pasaportları ile birlikte bir tren, yeni kimlikler kabul ederken Bressler sonra, ücretsiz olarak halka görüntülenir dünya, onun projesini duyurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder