23 Şubat 2012 Perşembe

Dorian Gray filmini full izle IMDB 6,7

Dorian Gray filmini full izle IMDB 6,7
Lord Henry ile Dorian’ın karşılıklı etkileşimleri, Dorian’ın kendini giderek kötüye, şeytani olana, hazcılığa adaması filmin eksenini oluşturmaktadır. Dorian Gray filmini izle Son derece saf ve yakışıklı Dorian’daki değişim, Lord Henry’nin sözleriyle ve Dorian’ın kendi portresinde kendi güzelliğini keşfetmesiyle başlar. Dorian Gray filmini Türkçe dublajlı izle Lord Henry’nin etkisiyle kötülüğün ve zevkin çekimine kapılan, dünyada gençlik ve güzellikten önemli bir şey olmadığına inanan Dorian için heyecan, Dorian Gray filmini benden1filmizle ile izle kötülükte ve günahtadır; iyilik ve erdemse sıkıcıdır, edilgendir.

 Dorian Gray filmini alt yazılı izle
 Dorian Gray filminin karakterlerine bak
Dorian Gray filmini 3d izle
Dorian Gray filmini 3 boyutlu izle
Dorian Gray filmini takılmadan donmadan hızlı izle
Dorian Gray direk izle
Dorian Gray sinemada izle
Dorian Gray sinema filmini seyret
Dorian Gray Türkçe dublajlı izle
Dorian Gray filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.


UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)





FİLMİN HAKKINDA >>>

IMDB Puanı: 6.7 Yapım: 2009 – İngiltere
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Macera
Süre: 112 dakika
Yönetmen: Oliver Parker
Oyuncular:
Ben Barnes, Colin Firth, Rachel Hurd-Wood, Rebecca Hall, Emilia Fox, Caroline Goodall, Fiona Shaw, Ben Chaplin, Maryam D’abo, Douglas Henshall, Max ırons, João Costa Menezes, David Sterne, Jo Woodcock, Noli Mccool, Tallulah Sheffield, Louise Rose
Senaryo: Toby Finlay
Senaryo (Kitap): Oscar Wilde
Yapımcı: Barnaby Thompson

FİLMİN GENİŞ ÖZETİ

Bir naif genç Dorian Gray (Barnes) Viktorya Londra'ya bir tren geldiğinde, o kentin hedonist zevkleri Gri tanıtır karizmatik Lord Henry Wotton (Firth), bir toplumsal kasırga haline süpürülür. Lord Henry arkadaşı, topluma sanatçı Basil Hallward (Ben Chaplin), onun genç güzellik gücüyle yakalamak için Gri bir portresini çiziyor. Portre tanıtıldı zaman, Gri bir ciddiyetsiz rehin yapar: o resim bile ruhunda olduğu gibi kalmak için her şeyi verirdim.
Gri genç tomurcuklanan aktris Sibyl Vane (Rachel Hurd-Wood) aşık karşılar ve düşer. Birkaç hafta sonra, ona evlenme teklif ama sonra Lord Henry çocuk sahibi olmak "sonun başlangıcı" olduğunu Gri söyler, o bir genelev Gri alır. Gri onu bırakır gibi bu Sibyl kalbini kırar; kısa bir süre sonra kendini boğuluyor. Gri Sybil hamile olduğunu söyler Gri kardeşi "Jim" (James), bu ertesi gün öğrenir. Jim daha sonra ölçülü ve yetkililer tarafından kapalı gerçekleştirildiği önce Gray öldürmeye çalışır. Gray'in ilk keder Lord Henry tüm olaylar sadece deneyimleri olduğunu onu ikna eder ve sonucu olmadan olarak kaybolur ve onun hazcı yaşam tarzı kötüleşir, kaygılı bir Hallward onu uzaklaştırmak.
Gri çarpık ve sapkın kendisi portre bulmak için eve gider ve onun sözü gerçek oldu anlar; portre yaş, sahibinin günahları tuval üzerine fiziksel kusurlar gibi göstermeye hiç genç. Ona Thames Nehri vücudun damping, onun gizli anlattıktan sonra Hallward öldürmek için önde gelen Gray başlar portre kaos.
Yıllardır seyahat Londra bırakan Gri Londra'ya döner ve karşılama geri parti sırasında konuklar diye bütün yaşlı olmadığını görmek için şaşırırlar. O Gray'in yaşam tarzı ve doğal olmayan görünümü nedeniyle böyle bir ilişki için Lord Henry Kullanıcı hoşlanmama rağmen, Lord Henry kızı Emily (Rebecca Hall), Birleşik Krallık kadınların seçme hakkını savunan kadın hareketinin bir üyesi yakın olur.
Gri o Emily ile zaman harcıyor olarak onun yollarını değiştirmeyi gerçekten ilgi görünse de hâlâ kız kardeşinin ölümü için intikam arayan James ile karşı karşıya olduğunda, işleri karmaşık olan, onun belirgin yaş, James işaret ederek, kendi şüpheleri kovmak için Gray girişimlerine rağmen yine sadece Londra metro içinde kovalamaca esnasında bir tren tarafından öldürülmek, Gray gerçek kimliği deduces. Gri düzenlemeler Emily ile Londra bırakmak yapar gibi, eski fotoğraflar Lord Henry çalışma onu ruhunun pahasına ebedi gençlik ve güzellik için şeytanla anlaşma Gri alay zamanı hatırlıyorum yapar. Bu onu gidip o gençlik Gray'in çeşme için gizem tutan düşünür portre Gray evinde bakmak ister.
Iki erkek arasında sonraki karşılaşma, Lord Henry, çünkü Emily'nin aramaları alt katta ve onu öldürmeye çalışır ve o yangına neden portre yanan bir lamba atıyor Gri knock out yapabiliyor. Lord Henry Gray sağlamak için, çatı kapısı kilitler ve o anahtar için Gray ile yalvarır gibi kızı kargaşa görmeden boyama, yok edilir. Lord Henry evin kızı dışarı sürükler olarak Gray, onu görmeye ve o onu gerçekten çok seviyor olduğunu fark sonra, sırtını döner. Gri sonra hepsini sonuna kadar karar, onun çürümüş vücudu patlama tüketilmektedir önce geçirdiği yıllar ona yetişmeye ile portre bıçaklama.
O Gray artık genç portre burada tutar Birkaç ay sonra, patlama ve telefon üzerinden Agatha ile Emily ile uzlaştırmak çalışıldıktan sonra yaralı, Lord Henry tavan gitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder