19 Mart 2012 Pazartesi

The Animal / Hayvan filmini full izle IMDB 4,6

Animal / Hayvan filmini full izle IMDB 4,6 
Delil dosyalarından sorumlu polis memuru olarak çalışan Marvin, babası gibi hızlı bir polis memuru olmanın hayalini kurmaktadır. Bir gece ofiste tek başınayken acil bir ilk yardım çağrısına yanıt vermesiyle birlikte tüm hayatı bir anda değişir. Animal / Hayvan filmini izle,  Hızla olay yerine doğru yol alan Marvin ölümcül bir kaza geçirir. Animal / Hayvan filmini Türkçe dublajlı izle,  Onu kurtaransa bir gölgedir. Animal / Hayvan filmini tekpart izle Bu gölgenin adı Dr. Wilder’dır ve o yeni bir deney için Marvin’i seçmiştir. Animal / Hayvan filmini benden1filmizle ile izle, Wilder özel laborutuarında Marvin’in genetik kodunu çözer ve çeşitli hayvanların organlarını kullanarak onu tedavi eder. Animal / Hayvan filmini takılmadan donmadan hızlı izle İyileştikten sonra normal yaşamına devam eden Marvin’in ise Wilder’in laborautuarında geçirdiği günlerle ilgili en ufak bir anısı bile olmayacaktır.

Animal / Hayvan filmifullizle.com ile filminifullizle sunar.
Animal / Hayvan direk izle
Animal / Hayvan sinemada izle
Animal / Hayvan sinema filmini seyret
Animal / Hayvan Türkçe dublajlı izle
Animal / Hayvan filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR


HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

OTO PARTTIR. TAKILIRSANIZ PLAYERIN SOL ALT KÖŞESİNDEN PARTI SEÇİN


ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)









ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Tek-Link Vkontake


FİLMİN HAKKINDA >>>

Yönetmen : Luke Greenfield
Senaryo : Tom Brady, Rob Schneider
Oyuncular : Rob Schneider, Colleen Haskell, John C. Mcginley, Edward Asner, Michael Caton
Filmin Türü : Komedi
Orijinal Adı : The Animal
Yapımcı Firma : 0
Yapım Yılı : 2001
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 84 dakika

Hayvan Filminin Konusu

Başarırısız ve saf bir polis olan Marvin, hayatı boyunca güçlü, mesleğini en iyi şekilde icra eden, atak ve korkusuz bir polis memuru olmayı hayal ederek yaşamıştır. Ancak yetenekleri ve kişiliği onu ancak dosya memurluğuna kadar getirebilmiştir.

Bir gün kendince bir olayda mesleğinin gereklerini yerine getirirken kaza geçirir, ona yardım eden kişi de garip bir doktor olan Wilder olur. Marvin'e hayvanlardan derlediği organları takarak yeniden hayata döndüren yetenekli doktor, onu normal hayatın içine herşeyden bihaber şekilde bırakır. Bu günden sonra ise Marvin yetenekli, çevik, korkusuz ve işinde efsaneler yazdıracak hale gelen bir polis oluverir. Yalnız zamanla kendisinin de çözemediği gariplikler olmaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder