15 Mart 2012 Perşembe

Donnie Darko filmini full izle IMDB 8,2

Donnie Darko filmini full izle IMDB 8,2 
80′lerin sonunda geçen öyküde, Donnie Darko adında 16 yaşında bir genç, bazı gerçek olmayan görüntüler görmeye başlıyor. Özellikle de tavşan kostümlü bir adam beliriyor sık sık. Donnie Darko filmini izle, Çevresiyle uyum sorunu yaşayan genç, ailesinin ve okulun kendisi için çizdiği yoldan ayrılıp, esrarengiz misafirinin izinden gidecektir… Donnie Darko filmini Türkçe dublajlı izle, 80′lerin gençlik filmleri, bilim kurgu ve korku filmlerinin, tüyler ürpertici karışımı olarak tanımlanabilecek film, son dönemin en ilgi çekici bağımsız yapımlarından biri. Donnie Darko filmini tekpart izle, Yönetmenin ilk filmi olan Donnie Darko, 2001 Sundance Film Festivali’nde gösterildi. Donnie Darko filmini takılmadan donmadan hızlı izle Filmin son derece başarılı web sitesi ise En İyi Web Sitesi ödülü aldı.

Donnie Darko filmifullizle.com ile filminifullizle sunar.
Donnie Darko direk izle
Donnie Darko sinemada izle
Donnie Darko sinema filmini seyret
Donnie Darko Türkçe dublajlı izle
Donnie Darko filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D


Teklink - UVT- Unutma bu çalışmazsa altta alternatifler var !!!


ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Teklink - VK

ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Teklink - Putlocker


ALTERNATİF 3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Teklink - SockShare




FİLMİN HAKKINDA >>>

Yapım: 2001 – ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Gizem, Psikolojik, Gençlik
Süre: 113 dakika
Yönetmen: Richard Kelly
Donnie Darko filmini hemen izleOyuncular: Drew Barrymore, Jake Gyllenhaal, Ashley Tisdale, Maggie Gyllenhaal, Patrick Swayze, Seth Rogen, Jerry Trainor, Jena Malone, Daveigh Chase, Noah Wyle, Mary McDonnell, Katharine Ross, Jack Salvatore Jr., Holmes Osborne, Beth Grant, Marina Malota, Kristina Malota Donnie Darko filminin karakterlerine bakSenaryo: Richard Kelly Yapımcı: Drew Barrymore, Nancy Juvonen, Christopher Ball

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder