2 Mayıs 2012 Çarşamba

17 Kız filmini full izle IMDB 6,2

17 Kız filmini full izle IMDB 6,2 17 girls
17 Kız filmini full izle IMDB 6,2
Sıradışı gerçek bir hikayeden yola çıkarak yapılmış bir film olan 17 Kız, ergenlik sıkıntılarına başka bir pencereden bakılmasını sağlıyor.
2008 yılında Massachusetts’de gerçekleşen bir gençlik başkaldırısının anlatıldığı 17 Kız’da, kendi benliklerini reşit insanlara kanıtlamak ve onlara başkaldırmak amacıyla hamile kalan 17 kızın başından geçenler anlatılıyor. 17 Kız film izle, 17 Kız filmini izle, Bedenlerini kullanma özgürlüklerinin kendilerinde olmamasından yola çıkarak bunu değiştirmeyi amaçlayan ve ilginç bir protestoya imza atan genç kızların grup olarak başlarından geçen garip olaylar, ilginç tepkiler ve onların verdikleri karşılıklar filme yön veriyor. 17 Kız filmini Türkçe dublajlı izle, Her birinin farklı sorunları, farklı ihtiyaçları olsa da ortak bir paydada buluşarak yetişkin dünyasına feminist bir yol ile başkaldıran gençler, bu dünyaya karşı yanlarında olacak ve onları sevebilecek çocuklarını istiyorlar. 17 Kız filmini full online izle, Kızların ailelerinin ve öğretmenlerinin tepkisi de olaylara trajikomik bir hava katıyor.17 Kız filmini takılmadan donmadan hızlı izle, 17 Kız filmini benden1filmizle ile izle
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR
                                                                                    
HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

VK-Tek Link ( Unutmayın Alternatifler Altta !!!)  Herhangi birisi görünmezse sayfayı yenileyin

 
ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 4 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 5 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)



ALTERNATİF 6,7,8 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

FILESWAP’TAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PUTLOCKER’DAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

VIDXDEN’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİLMİN HAKKINDA >>>

17 Kız ~ 17 Girls divx film izle,17 Kız ~ 17 Girls hd izle,17 Kız ~ 17 Girls Full izle,17 Kız ~ 17 Girls full film izle,17 Kız ~ 17 Girls HD Kalite,17 Kız ~ 17 Girls Tek part,17 Kız ~ 17 Girls bedava izle,17 Kız ~ 17 Girls Online film
Filmin Orjinal Adı:17 Kız ~ 17 Girls
Yapım:2011
Tür:Romantik,Dram 
Konusu:Bir grup kız arkadaş aynı anda hamile kalırsa neler olur?
Gerçek bir olaydan ilham alan film, bedenlerini istedikleri gibi kullanabileceklerini kanıtlamak için aynı anda hamile kalan 17 kızın hikayesini anlatıyor. Yapım gençlik sorunları ve gençlik hayalleri gibi konular üzerine de düşünme imkanı veriyor.. İyi Seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder