22 Mayıs 2012 Salı

Vay Arkadaş filmini full izle IMDB 6,1

Vay Arkadaş filmini full izle IMDB 6,1
Vay Arkadaş filmini full izle IMDB 6,1
Manik, Tik ve Dildo İstanbul’da kenar semtlerde yaşayan ve hayatlarını ufak tefek dolandırıcılık işleri ile idare ettiren çocukluk arkadaşlarıdır Vay Arkadaş film izle bedava. Manik, sürekli başına bela alan; Tik pek kimselere bulaşmayan; Vay Arkadaş  film izle hd Dildo ise kadınları cezbeden tiplerdir. Vay Arkadaş film full izle Suç dolu yaşamları, günün birinde Manik’in babasının ölümcül hasta olup; tedavisi için yüklü miktarda para gerektiğinde değişmeye başlayacaktır Vay Arkadaş filmini izle,.
Merakla beklenen ve 2010 yılının en çok konuşulan filmlerinden olan Vay Arkadaş’ı Benden1filmizle.com olarak sizlere sunuyoruz. Vay Arkadaş film izle, Oldukça eğlenceli ve kimi yerlerde de hareketli olan filmde ünlü oyuncular da yer alıyor. Vay Arkadaş filmini Türkçe dublajlı izle, Film için sizlerin de yorumlarınızı bekliyor; iyi seyirler diyoruz.

Vay Arkadaş direk izle,
Vay Arkadaş sinemada izle,
Vay Arkadaş sinema filmini seyret,

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 




FİLMİN HAKKINDA >>>

Filmin Diğer Adı:Manik Tik Dildo IMDB Puanı: 6.3/10
Yapım Yılı – Ülke: 2010 – Türkiye
Türü: Aksiyon, Macera, Komedi
Yönetmeni: Kemal Uzun Vay Arkadaş full tek link takılmadan hızlı indir,
Oyuncuları: Demet Evgar, Rasim Öztekin, Mete Horozoğlu, Mustafa Üstündağ,Fırat Tanış, Erdal Tosun, Bülent Çolak, Pamela Spence,Fırat Doğruloğlu, Ali Atay, Bihter Dinçel
Senaryo: Cüneyt inay
Süre: 92 Dakika Vay Arkadaş filmini tekpart izle,
Filmin Özeti: İstanbul’un kenar mahallerinden birinde yaşayan üç arkadaş Manik, Tik ve Dildo’nun, mahallenin dışına pek taşmayan sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir şekilde devam eden heyecan, macera ve kahkaha dolu hayatlarını anlatan hikayesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder