2 Mayıs 2012 Çarşamba

V For Vendetta filmini full izle IMDB 8,2

V For Vendetta filmini full izle IMDB 8,2
V For Vendetta filmini full izle IMDB 8,2
İngiliz tarihini incelediğimiz zaman birçok kez farklı rejimlerle yönetildiğini görme şansına sahibizdir. V For Vendetta film izle, Bir ada devleti olması ve deniz savunması güçlü olması nedeniyle tarih boyunca işgal edilememiş en azından bir kara savaşına kendi topraklarında girmemiş olan ülke oldukça köklü ve geleneksel bir yönetim anlayışı ve toplum yapısına sahiptir. V For Vendetta filmini Türkçe dublajlı izle Geçişde bir krallık olan , sanayi devrimi sonrası gücün burjuva sınıfına günümüzde ise halka geçmiş olan Britanya gelecekte baskıcı ve totaliter bir yönetim anlayışının egemen olduğu bir yerdir. V For Vendetta filmini izleHalk sindirilmiş ve bastırılmışdır. Tarihi boyunca birçok kahraman çıkaran ada toplumu V adında yeni bir kahraman çıkarmışdır. V For Vendetta filmini full online izle Güçlü, kurnaz , zeki ve kazanabilmek için hertürlü hileyi yapabilen , şiddete başvurmayı mübah gören biridir. V For Vendetta filmini tekpart izle Evey ise yeni halk kahramanın peşine takılarak halkının bağımsızlığını kazanabilmesi için Guy Fawkes günü olan 5 Kasım tarihinde parlementoyu basmak için organizasyon yapmaktadırlar. V For Vendetta filmini benden1filmizle ile izle..
 
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D


Bu Seçenek Oto PaRttır Ve Hemen AÇILIR ( Açılmazsa Alttaki Alternatiflere Bakın !!!)
ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


FİLMİN HAKKINDA >>>

Film Kalitesi : 8.2 (imdb)
Dil: Türkçe Dublaj
Yapım:  2005,  2006 ~ ABD,  Almanya,  İngiltere
Tür: Aksiyon,  Bilim Kurgu,  Çizgi,  Dram,  Fantastik
Yönetmen:  James Mcteigue,  James Mc Teigue
V For Vendetta filminin karakterlerine bak 
Oyuncular: Natalie Portman, Hugo Weaving, John Hurt, Imogen Poots, Stephen Rea, Stephen Fry, Eddie Marsan, Ben Miles, Emma Field-rayner, Julie Brown, Tim Pigott-Smith, Roger Allam, Rupert Graves, Laura Greenwood, Natasha Wightman, Oliver Bradshaw, Ian Burfield, Alister Mazzotti, Mark Phoenix, Cosima Shaw, Greg Donaldson, Juliet Howland, Grant Burgin, Raife Burchill, Malcolm Sinclair, Josep Rye, Adrian Finighan, Bradley Steve Ford, Carsten Hayes, Sophia New, Jonas Von Lingen, Geard Gilroy, Tara Hacking, Brin Rosser, Roderick Culver, Alisten Mozzatti, Richard Compbell, Jonh Ringham, Caoımhe Murdock, Jack Schouten, Derek Hutchinson, Megan Gay, Clive Ashborn, Guy Henry, Madeleine Rakic-platt, Selina Giles, John Standing, Sinéad Cusack, Martin Savage, Patricia Gannon, Mark Longhurst, Amelda Brown, Antje Rau, Chad Stahelski, Simon Holmes, Charles Cork, Roderic Culver, Richard Laing, Jason Griffith, Billie Cook, John Ringham, Andy Rashleigh
Film Hakkında :  İmdb’de en iyi filmler arasında girmeyi başaran mükemmel bir yapım. V adındaki çılgın maskeli bir adamın hükümetin rejimine karşı verdiği mücadele anlatılıyor. İyi seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder