19 Mayıs 2012 Cumartesi

Recep İvedik 1 filmini full izle IMDB 5,4

Recep İvedik 1 filmini full izle IMDB 5,4
Recep İvedik 1 filmini full izle IMDB 5,4
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Recep İvedik 1 dizi film izle Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Recep İvedik 1 film izle bedava sayesinde izleyeceğiniz recep ivedik 1 filminde, Recep İvedik 1 filmini Türkçe dublajlı izle,Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, Recep İvedik 1 filmini full online izle, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Recep İvedik 1 direk izle, Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. Recep İvedik 1 sinema filmini seyret,Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; Recep İvedik 1  film izle hdkendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek… Recep İvedik 1 film full izle
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 
 
 

ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)




FİLMİN HAKKINDA >>>
Süre:90 dakika
Yönetmen:Togan Gökbakar
Oyuncular:Şahan Gökbakar, Lemi Filozof, Fatma Toptaş, Hakan Bilgin, Tuluğ Çizgen, Asiye Dinçsoy
Konusu:Yolda sahipsiz cüzdan bulmasıyla başlıyan hikeye bulduğu cüzdanı antalyalı iş adamının oteline kadar götürürken yolda devam eder.Sahibine teslim edip tatil beldesinden ayrılacakken çocukluk aşkını arabadan inerken görür ve geri dönüp otelde kalır.Bazı kesimlere göre iğrenç espirilerle dolu fiyasko olduğu düşünülen filmi çoğu Türk seyircisi beğenerek izlemiştir.Tüm seriye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder