20 Mayıs 2012 Pazar

Yeryüzündeki Son Aşk filmini full izle IMDB 7,2

Yeryüzündeki Son Aşk filmini full izle IMDB 7,2
Yeryüzündeki Son Aşk filmini full izle IMDB 7,2
Susan uzun bir süredir kendini işine adayıp özel hayatından vazgeçmiş, Yeryüzündeki Son Aşk direk izle,Michael ise kadınlarla ciddi ilişki kurmaktan kaçınmıştır. Yeryüzündeki Son Aşk sinema filmini seyret, İkisi de birbirlerine karşı daha önce deneyimlemedikleri derin duygular hissederken, tüm dünyada insanların duyularını sırayla yok eden salgın bir hastalık baş gösterir.
Yeryüzündeki Son Aşk dizi film izle
Yeryüzündeki Son Aşk film izle bedava
Yeryüzündeki Son Aşk  film izle hd
Yeryüzündeki Son Aşk film full izle
Yeryüzündeki Son Aşk filmini izle,
Yeryüzündeki Son Aşk film izle,
 Yeryüzündeki Son Aşk filmini Türkçe dublajlı izle,

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 




FİLMİN HAKKINDA >>>

Yönetmen:David Mackenzie
Dil: Türkçe Dublaj
Oyuncular:Ewan McGregor,  Eva Green,  Connie Nielsen,  Stephen Dillane,  Ewen Bremner,  Caroline Paterson,  Malcolm Shields,  Alastair Mackenzie,  Liz Strange,  Ada Hackett,  Richard Mack,  James Watson,  Adam Smith,  Denis Lawson,  Shabana Akhtar Bakhsh Yeryüzündeki Son Aşk filmini takılmadan donmadan hızlı izle,
Filmin Konusu:
Michael bayanlara kendini kaptırmakta problem yaşamaktadır.Bir gün ciddi bir karakteri olan çekici doktor Susan ile karşılaşır.Bayan tamamen bir işkolik olmuş, Michael da bayanlar ile uzun vadeli beraberliklerden uzak kalmıştır.Karşılıklı bir hoşlanma başlarken, tehlikeli ve ağır yaralar veren bir salgın patlak verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder