4 Mayıs 2012 Cuma

Buz Devri 2 filmini full izle IMDB 6,8

Buz Devri 2 filmini full izle IMDB 6,8
Buz Devri 2 filmini full izle IMDB 6,8
Mamut Manny bir yuva kurmak istemektedir. Buz Devri 2 film izle Ancak uzunca bir süredir ortalarda Manny’den başka bir Mamut’a rastlanılmadığı için kimse bunun mümkün olduğuna inanmaz. Buz Devri 2 filmini Türkçe dublajlı izle, Ta ki birgün Manny’nin karşısına Ellie isimli Mamut çıkana dek. Buz Devri 2 filmini full online izle, Manny ile Ellie’nin pek anlaşabildikleride söylenemez, çünkü Ellie kişilip sorunu yaşamakta ve kendini opossum sanmaktadır. Buz Devri 2 filmini takılmadan donmadan hızlı izle Bu sırada ısınan havalar, vadiyi okyanus sularından ayıran dev barahı eritmeye başlamıştır. Buz Devri 2 direk izle, Bunun farkına varan Manny, Sid ve Diego tek çarenin vadinin diğer tarafına geçmek olduğunu bilmektedir. Buz Devri 2 filmini benden1filmizle ile izle..
 
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Gözükmüyorsa Sayfayı Yenileyin)


ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 4,5,6,7,8 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

PUTLOCKER’DAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


VIDXDEN’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZALAA’DAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DIVXBASE’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

OVFILE’DEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


FİLMİN HAKKINDA >>>

Yapım : Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2006
Türkiye Gösterim Tarihi : 14 Nisan 2006
Yönetmen : Carlos Saldanha.
Yapımcı : Chris Wedge, Lori Forte ve Christopher Meledandri yapmışlardır.
Filmin Türü : Aile, Çizgi Film, Fantastik, Macera, Animasyon, Aksiyon, Çocuk, Romantik ve Komedi türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj. Buz Devri 2 filminin karakterlerine bak
Çizgi Animasyonun Seslendirmelerini Yapanlar : Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Seann William Scott, Josh Peck, Queen Latifah, Will Arnett, Jay Leno, Chris Wedge, Peter Ackerman, Caitlin Rose Anderson, Connor Anderson, Joseph Bologna, Jack Crocicchia ve Peter Deseve seslendirmeleri yapmışlardır. Buz Devri 2 sinemada izle,
Animasyon deyince akla ilk gelen filmlerden birisi olan Ice Age Filmi, ikinci serisi ilede yediden yetmişe herkesi büyülemeyi başardı. Genellikle kült filmlerde ilk filmden sonrası pek fazla beğeni toplamasa da, bu film bu ön yargıyı tamamen yok etmeye yetti. Filmi her izleyen izleyicide bu ifadeyi büyük bir mutluluk ile açıklıyor.
Buz Devri 2 sinemada izle

Buz Devri 2 Animasyon Filmini Full ve Online Hd Kalitesiyle Kesintisiz Tek Parça Türkçe Dublaj izleyebilirsiniz, Ice Age The Meltdown izle, Buz Devri 2 Seyret.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder