8 Mayıs 2012 Salı

Sosyal Ağ filmini full izle IMDB 8,0

Sosyal Ağ filmini full izle IMDB 8,0
Sosyal Ağ filmini full izle IMDB 8,0
The Social Network,Facebook ’un kurucusu Mark Zuckerberg’in hayat hikayesini ve ünlü sosyal paylaşım sitesinin kurulma aşamalarını anlatıyor The Social Network / Sosyal Ağ  dizi film izle. Çoğu web master’ın örnek aldığı kişi olan mark’ın sıradışı yaşamındaki halleri geçmişten günümüze gelişmekte olan dünyanın en büyük sitesini varoluşu The Social Network / Sosyal Ağ  film izle bedava. Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden birtanesi iyi seyirler The Social Network / Sosyal Ağ   film izle hd.---alternatif özet--- The Social Network / Sosyal Ağ  filmini Türkçe dublajlı izle, 2003 yılının Ekim ayında alkollü bir gece, kız arkadaşından yeni ayrılmış olan Mark, The Social Network / Sosyal Ağ  filmini full online izle, üniversitenin bilgisayarlarına sızarak, kampustaki tüm kadınlarla ilgili bilgilerden oluşan bir veri tabanını içeren bir site yaratır, ardından yan yana iki fotoğraf koyarak kullanıcılardan hangisinin “daha ateşli” olduğunu seçmesini ister The Social Network / Sosyal Ağ  filmini benden1filmizle ile izle.
The Social Network / Sosyal Ağ  film full izle
The Social Network / Sosyal Ağ  filmini izle,
The Social Network / Sosyal Ağ  film izle,
The Social Network / Sosyal Ağ  sinema filmini seyret,

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 
PARTLI SİSTEM (Tek link altta !!!)
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7

ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)





FİLMİN HAKKINDA >>>

Sosyal ağ İzle, Facebook filmini türkçe dublaj izle , Sosyal ağ full hd seyret, Günümüzde 500 milyondan fazla üyesi olan web sitesinin kuruluş aşamaları’nın sinema versiyonu.
Sinemalar Puanı:7.5/10
Yapım:2010 – ABD
Tür:Biyografi, Dram, Tarih, Gençlik
Süre:120 dakika
Yönetmen: David Fincher
Oyuncular:Justin Timberlake, Malese Jow, Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Brenda Song, Rooney Mara, Max Minghella, Rashida Jones

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder