11 Mayıs 2012 Cuma

Matrix filmini full izle IMDB 8,7

Matrix filmini full izle IMDB 8,7
Matrix filmini full izle IMDB 8,7
Bilgisayar programcısı olan Anderson aynı anda Neo rumuzlu çok üste bir hackerdır Matrix dizi film izle. Fakat siyah takım elbiseli ve gözlüklü adamlar tarafından yakından takip edilmektedir Matrix film izle bedava. Bu takibin nedenini bir süre sonra karşılacağı Morpheus’dan öğrenecektir Matrix  film izle hd. Neo, birden kendini kendisini Morpheus’un anlattıklarına güvenmek zorunda kalacağı büyük bir komplo içersinde bulur Matrix film full izle. İçinde yaşadığımızı sandığımız dünya tamamen yanılgıdır Matrix filmini izle, Tüm insanlık aslında uzaydan gelen yaratıkların köleleridir Matrix filmini Türkçe dublajlı izle, Neo, Trinity ve Morpheus’un yardımı ile kendilerini bu düzeni yıkmak için adamış olan gruba katılır Matrix filmini benden1filmizle ile izle,
Matrix film full izle
Matrix filmini izle,
Matrix film izle,
Matrix sinema filmini seyret, 

UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7



ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 4,5,6,7 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


FİLMİN HAKKINDA >>>
Matrix Film Full Hd Divx izle
Seçenek: Türkçe Dublaj izle
Filmin Yapımı: 1999 ~ ABD
Filmin Türü: Aksiyon, Bilim Kurgu
Film Süresi: 2 saat 26 dk
Oyuncu Kadrosu: Keanu Reeves , Monica Belluci , Hugo Weaving , Laurence Fishburne , Carrie-Anne Moss , Joe Pantoliano
Filmin Konusu: Bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson aynı zamanda Neo nickname’li çok usta bir “hacker” dır. Ancak siyah takım elbiseli ve gözlüklü adamların yakın takibindedir. Bu takibin nedenini ise karşılaşacağı Morpheus’dan öğrenecektir. Neo, birden kendini Morpheus’un anlattıklarına güvenmek zorunda kaldığı büyük bir komplonun içinde bulacaktır. İçinde yaşadığımızı sandığımız bu dünya tamamiyle aldatıcıdır. Tüm insanlık aslında uzaydan gelen yaratıkların köleleridir. Neo, Trinity ve Morpheus’un da yardımıyla kendilerini bu düzeni yıkmaya adayan bir grubun içine katılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder