9 Mayıs 2012 Çarşamba

Yeşil Yol filmini full izle IMDB 8,4

Yeşil Yol filmini full izle IMDB 8,4
Yeşil Yol filmini full izle IMDB 8,4
Filmi herhalde bilmeyenimiz yoktur.Tam bir başyapıt olarak nitelendirebiliriz.Biz geleneği bozmuyalım ve filimin kısa bir özetini sunalım The Green Mile / Yeşil Yol dizi film izle. Edgecomb işinden emekli olmuş yaşlanmış ve bir huzur evindedir The Green Mile / Yeşil Yol film izle bedava. Hapishanedeki görevi üzerinden uzun yıllar geçmiştir The Green Mile / Yeşil Yol  film izle hd . Oradaki görevi idam mahkumlarını idam gününe kadar bir hücrede tutmak ve idam günü gelince 1 millik bir yeşil yoldan onları elektrikli sandalyeye götürmektir The Green Mile / Yeşil Yol filmini Türkçe dublajlı izle,.
Edgecomb yıllar boyunca bu işi yapar ama onu John Coffey adındaki mahkum çok etkiler The Green Mile / Yeşil Yol filmini full online izle, O diğer mahkumlardan farklıdır.İki kızı öldürmekle suçlanan John Coffey çok iri yarıdır.Ama bu iri yarı adamın içide yüreğide çok temizdir The Green Mile / Yeşil Yol filmini tekpart izle, Edgecomb un John Coffey e suçlu olup olmadığını sorması ile ikili arasında ilginç gelişmeler başlar.John Coffey hem çok iyi bir insandır hemde doğa üstü güçleri vardır The Green Mile / Yeşil Yol filmini takılmadan donmadan hızlı izle, Akıllarda uzun süre kalan tekrarlarca izlenilmesine rağmen tv de her yayınlanışında izlenilen bir film The Green Mile / Yeşil Yol sinema filmini seyret, Hiç izlemiyenler için büyük bir kayıp bile diyebiliriz. The Green Mile / Yeşil Yol filmini benden1filmizle ile izle
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 
Seri Partlı Sistem >>>
ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Tek-Link VK
ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Parlı-Link VK (HD SEÇENEKTİR)
PART-1 PART-2


FİLMİN HAKKINDA >>>
IMDB Puanı: 8.4
Yapım: 1999 ~ ABD
Ülke: A.B.D
Tür: Dram
Oyuncular: Tom Hanks , Michael Clarke Duncan , Gary Sinise , Sam Rockwell , David Morse
Seslendirenler: Cengiz Küçükayvaz , Ercüment Balakoğlu , Hakan Akın , Tuğra Kaftancıoğlu , Devrim Parscan
Yönetmen: Frank Darabont
Senaryo: Frank Darabont
Senaryo (Kitap): Stephen King
Yapımcı: Frank Darabont , David Valdes
Görüntü Yönetmeni: David Tattersall
Görüntü Yönetmeni: Thomas Newman
Dağıtım: Warner Bros
Süre: 190 dakika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder