9 Mayıs 2012 Çarşamba

İyi Şanslar Chuck filmini full izle IMDB 5,6

İyi Şanslar Chuck filmini full izle IMDB 5,6
İyi Şanslar Chuck filmini full izle IMDB 5,6
Jessica Alba’nın müthiş oyunculuk sergilediği bir film ile karşı karşıyasınız İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck dizi film izle. Beğenerek ve severek izleyeceğiniz bir film İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck film izle bedava. Chuck rüyalarınının kadınını bulduğunu düşünür, ta ki sevdiği kadın başka bir erkeğe aşık olana kadar İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck  film izle hd. Ayrıldıkları yetmezmiş gibi, Chuck onun yeni aşkıyla nişanlandığını öğrenir.
Kendisine uygun bir sevgili bulmaya çalışırken, bir anda karşısına bir penguen eğiticisi olan Cam çıkar. Cam Wexler, Chuck’ın tüm aşk tarifini değiştirecektir İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck filmini Türkçe dublajlı izle,.
2. Yorum : Henüz 10 yaşında iken bir kızı öpmediği için lanetlenen Charlie Kagan’ın bütün yaşamı alt üst olur İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck filmini full online izle,.
Onunla beraber olan her kadın bir süre sonra çekip gitmektedir İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck filmini takılmadan donmadan hızlı izle, Üstelik bu gidişin ardından doğru kişiyi de bulmaktadır.
Çünkü kadınlara göre, İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck sinema filmini seyret, Charlie ile beraber olan her kadın bir süre sonra hayatının aşkına kavuşmaktadır. İyi Şanslar Chuck / Good Luck Chuck direk izle,
Charlie bu tuhaf lanetten kurtulmaya karar verir…
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 
Partlar Alt Alta Sıralı

PART-2

PART-3

PART-4

PART-5

FİLMİN HAKKINDA >>>
Gösterim tarihi: 21 Eylül 2007
IMDB puanı: 5.6/10
Yapım: 2007
Oyuncular: Jessica Alba, Jodelle Ferland, Dane Cook, Chelan Simmons, Liam James, Crystal Lowe, Carrie Fleming, Lindsay Maxwell, Michelle Harrison, Dan Fogler, Chiara Zanni, Heather Doerksen, Georgia Craig, Caroline Ford, Cassandra Sawtell, Connor Price, Lonny Ross
Tür: Dram, Erotik, Komedi, Romantik
Senaryo: Steve Glenn, Josh Stolberg
Yönetmen: Mark Helfrich
Alternatif İsim: Good Luck Chuck, Novio Por Una Noche

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder