28 Mayıs 2012 Pazartesi

Robin Hood filmini full izle IMDB 6,7

Robin Hood filmini full izle IMDB 6,7
Robin Hood filmini full izle IMDB 6,7
Avrupa’nın efsane kahramanı Robin Hood tekrar karşımızda… Robin Hood dizi film izle Zenginden çalıp fakire dağıtan Robin Hood, Robin Hood film izle bedava ordusu ile birlikte Fransızlara karşı savaşan Kral Richard’ı desteklemektedir. Robin Hood  film izle hd Ancak o sadece kendi çıkarlarının peşindedir Robin Hood film full izle. Kral ve baş şovalyesi kralın kardeşi tarafından kurulan bir tuzakla öldürülmüş ve kralın baş şovalyesi klıcını ölürken Robin Hood filmini Türkçe dublajlı izle, babasına teslim etmesi için Robin Hood’a verir. Robin Hood almış olduğu emaneti teslim etmek için Nothingham’da bir kasabaya Robin Hood filmini full online izle,gelir ve buradaki insanların devlet tarafından yüksek vergilerle sömürüldüğünü görür. Robin Hood filmifullizle.com ile filminifullizle sunar. Burada ayrıca bir kadına aşık olan Robin Hood kasabayı ve sevdiği kadını kurttarmak için bir çete kurarak harekete geçer Robin Hood sinema filmini seyret.
UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D

Unutmayın Alternatifler Altta !!! ( Player Görünmüyorsa Sayfayı Yenileyin ) 
 
 


ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 4 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

Partlı sistem
part-1

part-2

ALTERNATİF 5 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


FİLMİN HAKKINDA >>>

Robin Hood filmini izle, 2010 Filmini Online izleyin, Robin Hood full online seyret, 2010 filmi online izle, Robin Hood sinema, Robin Hood filmi, 2010 filmini indirmeden izle, Robin Hood Filmi seyret, Robin Hood Filmini bedava izle, Film 2010,
Tür: Aksiyon , Dram , Macera , Savaş
Yapım: 2010 ~ ABD , İngiltere
IMDB Puanı: 7.0/10
Yönetmen: Ridley Scott
Senaryo: Brian Helgeland , Cyrus Voris , Tom Stoppard , Ethan Reiff
Senaryo (Kitap): Cyrus Voris
Yapımcı: Russell Crowe , Ridley Scott , Brian Grazer , Charles J.d. Schlissel
Görüntü Yönetmeni: John Mathieson , Marc Streitenfeld
Süre: 2 saat 28 dk.
Gösterim Tarihi: 14 Mayıs 2010 (Türkiye)
Oyuncular
Russell Crowe , Cate Blanchett , Onlineizleyin.blogspot.com, Mark Strong , Matthew Macfadyen , William Hurt
Filmin Konusu
İngilizlerin efsane kahramanı Robin Hood karşımızda zenginden çalarak yoksula dağıtan Robin. Ordusu ile birlikte Fransızlara karşı savaşırken Kral Richard ı desteklemektedir fakat o sadece kendi çıkarları içindir. Kral kardeşi tarafından bir pusu sonucu öldürülmüştür. Kralın baş şovalyesi ölürken kılıcını Robin e verir ve onu babasına teslim etmesini söyler. Robin Nothingham da bir kasabaya gelir ve burada halkın sömürüldüğünü ve çok yüksek oranda vergi alındığını görür. Orada bir kadına aşık olur ve kasabayı kurtarmak için harekete geçer kendisi gibi bir çete kurarak savaşmaya başlar...iyi seyirler diliyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder