21 Mayıs 2012 Pazartesi

The Avengers / Yenilmezler filmini full izle IMDB 8,9

The Avengers / Yenilmezler filmini full izle
Büyük kahramanların çocukları bizim için geleceğin tek umudu olacaktı. Avengers grubu ezeli düşmanları Ultron ile karşılaştıklarından büyük kayıp yaşarlar. The Avengers / Yenilmezler filmini izle,  Tony Stark kurtulanları alıp Kuzey kutbunda gizli bir üsse götürür. The Avengers / Yenilmezler filmini Türkçe dublajlı izle, Ultron ile yapılacak ikinci savaşın kahramanları yetişmeye başlar. The Avengers / Yenilmezler filmini tekpart izle, Yeşil dev Hulk ve Thor’un da ekibe katılmasıyla Avengers ekibini büyük bir savaş beklemektedir.
The Avengers Filmi Oyuncu Kadrosu:
Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Cobie Smulders, Paul Bettany, Don Cheadle, Jeremy Renner, ( The Avengers / Yenilmezler filmini benden1filmizle ile izle )Neal McDonough, Chris Hemsworth, Stellan Skarsgård, John Krasinski, Walter Perez, Jenny Agutter, Clark Gregg, Lou Ferrigno, Joseph M. Abbott, Logan Bennett, Evan Kole, Jorge Mardel, Oz Noori, Bob Kaye, Paul Lacovara, The Avengers / Yenilmezler filminin karakterlerine bak, Johnathon Johnson, Donna Evans, Tom Hiddleston, Frank Powers, Lyle Lovett, Alicia Sixtos, Sean P. Mccarthy, Nikki Smith, Darren Kendrick,
The Avengers / Yenilmezler filmini 3 boyutlu izle
The Avengers / Yenilmezler filmini takılmadan donmadan hızlı izle
The Avengers / Yenilmezler filmifullizle.com ile filminifullizle sunar.
The Avengers / Yenilmezler direk izle
The Avengers / Yenilmezler sinemada izle
The Avengers / Yenilmezler sinema filmini seyret
The Avengers / Yenilmezler Türkçe dublajlı izle
The Avengers / Yenilmezler filmini IMDB puanına göre seyret
Google seviyoruz.


UYARI: Benden1Filmizle olarak yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).

Film ile ilgili bilgiler en alttadır.

LÜTFEN EMEĞE SAYGI YORUM YAZINIZ

YORUMLARINIZ BİZİ BİR ADIM ÖNE TAŞIYACAKTIR

HİÇ BUKADAR SEÇENEKLİ BİR FİLM SİTESİ GÖRDÜNÜZMÜ? ;D





  TR Dublajlı olarak eklendi !!! (Diğer seçenekler Altta)

ALTERNATİF 1 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)


ALTERNATİF 2 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)

HENÜZ VİZYONA GİRMEDİ !!!!
ANCAK Benden1filmizle DE VİZYONDA 
TÜRKÇE ALT YAZILI SEÇENEK (translate çeviri ...elimizden gelen şimdilik bu) Orjinal dil altta !!!

ALTERNATİF 3 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
ORJİNAL-DİL

ALTERNATİF 4 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
TR-ALTYAZILI

ALTERNATİF 5 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
ORJİNAL-DİL

 ALTERNATİF 6,7,8,9,10 (YUKARDAKİ ÇALIŞMAZSA)
Bütün seçenekle TR dublajlıdır


The Avengers / Yenilmezler FİLMİ HAKKINDA >>>

Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor ve İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger) ile devam eden MARVEL imzalı yüksek bütçeli süper-kahraman filmlerinin sonuncusu Yenilmezler (The Avengers), çizgi-roman severleri ihya edecek bir kahraman kadrosuyla vizyona hazırlanıyor. The Avengers / Yenilmezler filmini hemen izle ,Tüm dünyanın güvenliğini tehdit eden küresel bir düşmana karşı, SHIELD ismi altında kurulan uluslararası bir casusluk örgütünün başkanı Nick Fury kendine bu düşmanla savaşacak bir ekip kurar. The Avengers / Yenilmezler  sinema filminin fragmanı en iyi benden1filmizle.blogspot.com ile izlenir, Felaketin eşiğinde yok oluşa doğru giden dünyamızın kaderi şimdi bu Yenilmezler'in elindedir.

Bu yazın İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man) ve Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) ile birlikte en fazla merak edilen yapımlarından biri olan Yenilmezler (The Avengers)'in ikinci ve son fragmanı da yayınlandı. The Avengers / Yenilmezler Yönetmenliğini “Buffy, the Vampire Slayer” dizisinin yaratıcısı Joss Whedon'un yaptığı ve Robert Downey Jr. (Iron  Man), Jeremy Renner (Hawkeye), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Evans (Captain America), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk),The Avengers / Yenilmezler oyuncular hakkında herşey sadece burada benden1filmizle ekibi olarak iyi seyirler dilerz, Samuel L. Jackson (Nick Fury) ve Thor'un kötü adamı Tom Hiddleston (Loki) gibi geniş bir kadroya sahip yapım 3D olarak 4 Mayıs'ta vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder