16 Mayıs 2012 Çarşamba

Akiza Akademi - Akiza Akademi nedir ?

Akiza Akademi - Akiza Akademi nedir ?
Akiza Akademi - Akiza Akademi nedir ?
Akiza Akademi kısaca web tabanlı geliştirici eğitim adresidir. Açıcak olursak Akiza Akademi nedir diye;

Akiza Akademi, bilgi deryasındaki yardımcınızdır.Akiza, yetenek geliştirmenize yardımcı olur, ve bu yetenekleri bir şekilde kariyer gelişiminizede katkısı vardır. Bu kariyer geliştirme programları sayesinde, gelişen ve değişen iş olanaklarına hemen adapte olabilir. Gelişimci sistemin getirdikleirini Akiza Akademi sayesinde görebilirsiniz.
Dünyamız'da üretilen bilgi hergün artıyor ve artmaya devam edecektir. Yeni bilgiler, keşifler, metodlar; insanlara yeni fırsatlar ve tehditler oluşturmakta (Akiza Akademi hakkında).Günümüzde hala birçok iş, kendisini yenilemek zorunda kalıyor. Teknolojinin gelişimi ve değişimi, hayatın her alanına kendini göstermekte ve hissettirmekte. İletişimin, Zamanın ve mekanın kısıtlarını aşmak ve geliştirmek için olanaklar artıyor. Ve işte bu noktada Akiza Akademi size yardımcı olmayı hedefliyor. Akiza ; iletişim yeteneği, bilgi ve tecrübe ile bilgiyi size aktarır. Akiza ; sizin, sonuç veya bir çıktı almanıza yönelik, eğitimi hedef alır ve gerekli uygulamaları size getirir.

ÖZETLE KURUMDA VERİLEN EĞİTİMLER

Proje Yönetimi Eğitimi : Proje; varolan probleme çözüm için veya beliren bir fırsatı değerlendirmeye yönelik, Akiza Akademi bir ekibin, başlangıcı ve bitişi belirli bir süre ve sınırlı bir finansman dahilinde, birtakım kaynaklar kullanarak, Akiza Akademi Proje Eğitimi, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi gözönünde tutarak varolan riskleri yönetmek şartıyla, tanımlanmış bir kapsama uygun amaç ve hedefler doğrultusunda özgün bir planı başlatma, yürütme, kontrol etme ve sonuclandırma sürecidir. Akiza Proje Yönetimi de bu sürecin yönetimidir.
Akiza Proje Yönetimi uygulanan projelerde, başarı şansınızda gözle görünür bir artış sağlanır . Akiza Akademi , Proje Yöneticisi, metodolojiyi öğrenip uygulamasını arttırdıkça; problemleri rahatca anlamaya, analiz edip çözüm üretmeye başlayacaktır. Buda sizi pek çok alanda başarılı kılacaktır.

SEO Eğitimi: Arama motoru optimizasyonu, Akiza Akademi Seo Eğitimi, web sitenize ziyaretçi çekmenin en önemli kaynaklarından biri olmuştur. Akiza Akademi Seo Eğitimi, kapsamında amaç, katılımcılara seo konusunda seo bilgilerini kazandırmak ve seo konusunda yetkin hale getirmektir Akiza Akademi Seo Eğitimi, Temel hatalardan uzak, rekabet şansı yüksek siteler geliştirmede yardımcı olmaktır.Akiza Akademi Seo Eğitimi,içeriğinde faydanılan kaynaklar, arama motorlarının site yapanlar için hazırladıkları resmi öneriler, yerli ve yabancı forumlardan & seo kitaplarından edinilmiş bilgiler, temel donanım ve programlama bilgileri, denenmiş ve başarıya ulaşmış örnek çalışmalardır. Kurs boyunca online seo araçları kullanılarak canlı gösterimler yapılacaktır.

E-Ticaret Eğitimi ile internet'te iş, ticaret, pazarlama yapmayı öğreneceksiniz.. Ticari bir işte, ürün veya servisin dağıtılıp müşteriye ulaştırılması ana problemdir. İnternet muazzam bir icattır.. Ürün ve servisi müşteriye ulaştırmayı kolaylaştırmıştır.. Fırsatları bireylerin ayağıda kadar da getirmiştir. Akiza Akademi E-Ticaret Eğitimisonrası, internet'in potansiyelini daha iyi görebilecek, kendinize, internette ticaret ve pazarlama için harekat planı oluşturabilceksiniz.. İnterneti biliyor olun veya olmayın, internetin potansiyeli herkese açık olduğu gibi, size de açıktır.. Bunu bilin. Herhangi bir ticaretle/işle uğraşıyorsanız, internette nasıl iş/ticaret/pazarlama yapacağınızı, Akiza Akademi E-Ticaret Eğitimi ile öğrenirsiniz..Web'de farkedilmek, satış performansınızı arttırmak, teknoloji, operasyon ve pazarlama stratejilerini öğrenmek istiyorsanız, Akiza Akademi E-Ticaret Eğitimi tam size göre!

AutoCAD Kursu : Akiza Akademi CAD/CAM projelerinin çizimi, düzenlemesi, analiz edilmesi ve optimizasyonunda büyük kolaylıklar sağlar.. Akiza Akademi AutoCAD Kursu kapsamında 2D/3D modelleme ve çizim tekniklerini öğrenecek, iş şartlarında karşınıza çıkabilecek uygulamaları göreceksiniz. Akiza Akademi CAD/CAM programlarının kullanım ve modelleme prensipleri birbirine çok yakın olduğundan, herhangi bir CAD programının kullanımını öğrenmek, farklı bir CAD programıyla karşılaşıldığında onu da kolayca çözebileceğiniz anlamına gelir.. CAD programları ve bilgisayar sizin düşüncelerinizi hayata geçirmek için bir araçtır.. Akiza Akademi AutoCAD Kursu için önemli olan tasarım yeteneğinizi, teknoloji ile birleştirmektir..

Grafik Tasarım Eğitimi: Görsel iletişim, bilişim sektöründe hem Türkiye'de hem de dünyada günden güne popülerliğini artırmaktadır..
Bunun sebebi reklam dünyasının hızla büyümesi ve şirketlerin reklama bakiş açılarının değişmesidir..
Akiza Akademi Grafik Tasarım Eğitimikapsamında Kurumsal Kimliğin öğelerinden olan, amblem ve logo tasarım, antetli takımı, broşür, elilanı, dergi ilani, afiş, bilboard içeriğinin hazırlanmasında dikkat edilecek noktalara özenle değinilir.. Akiza Akademi Grafik Tasarım Eğitimi boyunca iki boyutlu tasarım oluşturabileceğiniz Macromedia Freehand ve Coreldraw esnek çizim araçları ile sizlere yardımcı olacaklar..

Web Tasarım Eğitimi : Web siteleri, hergün, ihtiyaç duyduğumuz ürün ve servisleri sunmaktadır.. Akiza Akademi Web Tasarım Eğitimi, gündelik hayatımızın vazgeçilmez parçası haline gelmiştir.. Akiza Akademi Web tasarım kavramı günümüzde oldukça yaygın bir biçimde bilinen ve kullanılan bir kavramdır.. Birçok yazılım ve site sayesinde web sayfalarına sahip olmak oldukça kolay bir hal almıştır.. Bu yaygınlık aynı zamanda rekabeti de yanında getirmektedir.. Rekabet ortamında avantaj sağlayabilmenin ilk koşulu fark yaratmaktır.. Akiza Akademi Web tasarımlarınızda fark yaratmak için tasarımı bilinçli bir şekilde yapmak gerekir. Akiza Akademi Web Tasarım Eğitimikapsamında sadece yazılım kullanılarak tasarımlar oluşturulmayacaktır. Web tasarımı kavramı yakından incelenerek, mantıksal kavrama kapsanacak ve neden – sonuç ilgileriyle kalıcı bir eğitim sağlanacaktır.. Akiza Akademi Web Tasarım EğitimiHedef kitle belirlenmesinden, eskiz çalışmalarına kadar çeşitli aşamalar üzerinde durularak; yer yer bir ekip çalışması havası yaratılarak, gelecek planlamasında bireysel / takım çalışmalarına ayak uydurmaya yönelik bir esneklik kazandırılmaya çalışılacaktır.. Akiza Akademi Web Tasarım Eğitimi

PIC Programlama EğitimiAkiza Akademi PIC Serisi mikrodenetleyiciler MICROCHIP firması tarafından geliştirilmiş ve üretim amacı çok fonksiyonlu logic uygulamalarının hızlı ve ucuz bir Mikrodenetleyici ile yazilim yoluyla karşılanmasıdır..
PIC'in kelime anlamı -PERIPHERAL INTERFACE CONTROLLER- Giriş Çıkş işlemcisidir..
İlk olarak 1994 yılında 16 bitlik ve 32 bitlik büyük işlemcilerin giriş ve çıkışlarındaki yükü azaltmak ve denetlemek amacıyla çok hızlı ve ucuz bir çözüme ihtiyaç duyulduğu için geliştirilmiştir..  

Webmastersitesi

Akiza Akademi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder